Mit tegyek ha lehúzak 5000ft-al?
" és azóta semmi.."
És mégis mióta az az azóta? 2 napja, 2 hete, 1 hónapja?
Ugyanis karácsonyi csúcsszezon van, posta el van úszva, mert megtoldották még az Erzsébet utalványokkal is őket - szóval nem biztos, hogy az eladó a csaló...
Bár ha olyan oldalon vásárolsz, ahol értékelés nélküli az eladó, akkor jó eséllyel ilyenbe is beleszaladhatsz.
" soha nem utalunk előre " mondásra meg csak annyit, hogy mondjuk egy ezer pozitív értékeléssel rendelkező eladónak bármelyik olyan oldalon, ahol vannak értékelések , azért nyugodtan lehet utalni... Ismerek olyan eladót, aki 7 ezer pozitívval rendelkezik pl. a Vaterán... meg ott nem is fog az eladók zöme utánvéttel küldeni - hogy bukjon 1.000 ft-ot a postaköltségen, ha a vevő meggondolja magát és nem veszi át...
baromság hogy soha nem utalunk előre, én sok mindent eladtam és sokszor előre utaltak és mindig megkapták azt amit vettek tőlem.
Ha nem utal előre és személyes átvét nem jön szóba akkor mégis hogy lehet vásárolni, azt azért naívság gondolni hogy én pl elküldők valakinek valamit utánvéttel mert ő nem bízik meg bennem, de akkor én miért bízzak meg benne?
@3
A "Soha ne utalj előre" pont egy pontozásos oldalon van kiírva.Mi meg a Jófogásról beszélünk.Az utánvétet nem kell ide keverni,de ha már megtetted: Az mondjuk nagyon nem mindegy,hogy ki mennyit kockáztat.Az eladó a postaköltséget.A vevő meg az áru értékét,ami több tízezer Ft is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!