Miryam19 kérdése:
Jelenleg heti 5000Ft-ből kéne megoldanom a kaját+cigit. Cigi megvan oldva 1000Ft-bol marad 4000Ft. Ti milyen eteleket csinalnatok?
Figyelt kérdés
2016. szept. 24. 20:39
1/13 anonim válasza:
Vannak olcsó és egészséges ételek , lerben sült csirkecomb , krumplipire , spenót , murokfözelék , fasirt , tojás , tehéntúrós laska stb stb ezerféle
2/13 anonim válasza:
Ne cigizz te gyökér, és máris 5000 van.
3/13 anonim válasza:
Én inkább a cigi árát is hozzácsapnám a konyhapénzhez, kell az a büdös ótvar a fenének. Aztán jó és egézséges kaja lencsefőzelék vagy feles(sárga)borsó, sütőtök, tökfőzelék stb, de ha nem akarsz pepecselni akkor még a hidegkaja is jó. Én a legkisebbisszámít áruházban szoktam venni leárazva szavatosságlegjáratközeli salátakeverékeket töreďék áron, amik aznap még kifogástalanok. 300 helyett 15 ft meg ikyenek, de tényleg. Mellé pedig sajt, felvágott, füstölthal stb. Párszáz fornitos kajálások.
4/13 anonim válasza:
Nem cigiznék, de mindegy...
Amúgy pl. zöldséges rizs, zöldségfasírt, kurmplifőzelék, paradicsomkrémleves, omlett, fűszeres rizzsel töltött sült paprika, paprikakrémleves, cukkiniragu
5/13 anonim válasza:
4.000,- Ft-ból én szerintem nem tudnám megoldani. Most összeszámoltam, nekem 5.600,- Ft hetente, pedig én sem zabálok.
6/13 anonim válasza:
Ha dobozos cigit szívsz, akkor 1000 forintból csak 1 doboz jön ki, tehát ha azt egy hétig szívod nem vagy valami nagy dohányos, akár el is hagyhatod. Máris lesz 5000 forintod.
Bírom az ilyen kérdéseket. Nincs pénz, de a cigi az kell.
7/13 anonim válasza:
Feltetelezem tekered...
Borso lencse paszuly rizs krumpli tojas ezek taplalo es olcso etelek ill zoldseg leves es fozelekek
10/13 anonim válasza:
4000 ft-ból biztos, hogy nem tudnék 1 hétre bevásárolni, nagyon maximum 4 napra, de inkább 3
De a cigi az nagyon fontos.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!