Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van 4 és fél millió forintom,...

Van 4 és fél millió forintom, szerintetek mire költsem?

Figyelt kérdés

Az évek során összegyült. De nem tudom hogy mitcsináljak vele.

Ti mit szóltok?

2016. dec. 21. 22:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
50%
Nem tudom, hány éves vagy, mit dolgozol, stb. De gondolj arra, hogy nyugdíjra is érdemes lehet spórolni, vagy a leendő gyerekeid taníttatására de akár egy váratlan élethelyzetre is (pl munkahely elvesztése). Tudom, hogy manapság nem menő 10-30 évre előre tervezni (vagy legalábbis megpróbálni).
2016. dec. 22. 10:48
 12/18 anonim ***** válasza:
27%
Vegyél egy tanyát belőle.
2016. dec. 22. 11:15
 13/18 anonim ***** válasza:
71%
Ennyi pénzből akár 4 tanyát is vehet... a kérdés, hogy mi a fenét kezdjen az ember egy tanyával, talán nem véletlen, hogy ennyire olcsóak
2016. dec. 22. 11:20
 14/18 anonim ***** válasza:
30%
30 sajna úgy nőttem fel hogy nem volt kajank 16 évesen volt először nem használt ruhák az is piaci árustól. A mindennapokra kell most is a penznvannak plüss unikornis de olyan igazán extra nagy ami a régió játékban van pl mikiegeres óriás 200 000 Ft....
2016. dec. 22. 11:27
 15/18 anonim ***** válasza:
54%
@10 Készpénzem nincs ennyi, de lakásban meg ingóságban áll ennél jóval több, a fizetésem is jelentősen a magyar átlag felett van, utazom is sokat, de a szabadnapok száma eléggé szűk keresztmetszet. Azért írtam az utazást, mert csak élményekre érdemes költeni, a tárgyak teljesen értelmetlen dolgok, saját lakásom is csak öröklés miatt van, soha nem vettem volna amúgy. Értékítélettől függ az egész, engem simán nem motivál, hogy azért dolgozzak, hogy legyen egy autóm, az viszont annál inkább, hogy életem során még párszor eljussak Dél-Amerikába.
2016. dec. 22. 12:48
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
15 osnek nagyon igaza van. A targyak csak tàrgyak.
2016. dec. 25. 10:16
 17/18 anonim ***** válasza:

"Azért írtam az utazást, mert csak élményekre érdemes költeni, a tárgyak teljesen értelmetlen dolgok, "

Egyeseknek a tárgyak nyújtanak élményforrást. Kevéssé hiszem, hogy egy számítógép, vagy egy sporteszköz, egy búvárfelszerelés vagy házimozi rendszer értelmetlen volna.

2016. dec. 25. 20:23
 18/18 anonim ***** válasza:
35%

"Ennyi pénzből akár 4 tanyát is vehet... a kérdés, hogy mi a fenét kezdjen az ember egy tanyával, talán nem véletlen, hogy ennyire olcsóak"

Van tanya egymillióért és egymilliárdért is.

A tanyák azért olcsóak, mert az ember társas lény és egyfajta emberektől való megcsömörlés, vagy életszemlélet kell ahhoz, hogy valaki a világtól elzárva éljen.

Egy tanyán való megélhetés pedig szintén kiván előfeltételeket, amelyeknek a ma embere már híján van.

2016. dec. 25. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!