Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mihez kezdjek ha most egy...

Mihez kezdjek ha most egy millió forintom van a bankban? Ti hogyan fektetnétek be vagy mit vennétek belőle? Szerintetek ennyiből már el lehet indítani egy vállalkozást?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 29. 09:13
 1/6 anonim ***** válasza:
egymillió nagyon kevés pénz. kösd le és majd ha még néhányat hozzáraktál akkor lehet vele kezdeni valamit
2012. ápr. 29. 09:17
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem még hagyd ott nyugodtan. Egyébként lakás felújításba célszerű belefektetni mert ugye az maradandó de nem biztos hogy az elég lesz rá. Nálam a szigetelés, vakolás, kőporozás több mint 1 milla volt, és ugye a belső felújításoknak is csak a felével vagyunk meg. Talán egy használt autó vásárlásra megéri, bár ilyen drága benzináraknál szerintem csak kihasználatlanság miatt állna a garázsodban vagy az udvarban vagy tudom is én. Vállalkozáshoz kevés, ahhoz alapból kell fél milla a helyiségért ilyen meg olyan díjakért plusz az árú készlet meg a hozzá tartozó eszközök az már több mint 1 milla. Mi tavaly próbálkoztunk ilyennel a bátyámmal és kb 2,5 millából tudtunk volna beindítani egy kisebb PC üzletet, aminek nem lett volna értelme mert a bolt helyiséget is valami lepukkadt helyen találtuk és akárhogy számoltunk meg minden mást sehogy sem jött úgy ki hogy kijöjjünk a rászánt pénzből és jó helyen is legyen. Még hagyd bent had jöjjön rá a kamat jó lesz az még későbbre hidd el nekem.
2012. ápr. 29. 09:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Attól függ, milyen vállalkozásról van szó. Például egy számítógép-karbantartó, avagy rendszergazdai vállalkozást simán indíthatsz ennyiből, mert nem kell üzlethelyiség, termékek, tehát az induló költség nagyon alacsony (gyakorlatilag csak az ügyintézési díjakat és illetékeket kell kifizetned), így még marad is a pénzből.
2012. ápr. 29. 09:41
 4/6 anonim ***** válasza:

Vállalkozást ma nem indítanék el ennyi pénzből Magyarországon. Túl sok a teher.

Gyűjts még, ha tudsz, vagy inkább öncélúan használd majd.

(Ingatlan-felújítás, utazás, megtakarítás)

2012. ápr. 29. 09:55
 5/6 kapo1588 ***** válasza:
én a helyedbe befizetném magam egy három napos tőzsdetanfolyamra. és elkezdenék tőzsdézni. nem veszélyesen b kategóriás részvényekkel hanem fixen a-kkal... jobban megéri mint a bankba lekötni 8,5 % amiből elvisz az infláció 5.5-öt... mennyit tudsz havonta megtakarítani?
2012. ápr. 29. 10:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Érdemes vállalkozni ,de pl olyannal ahol nincs nagyértékű árukészlet és helyiségbérlet pl egy webáruház nyitása ilyen.De piacozni is el lehet kezdeni ennyiből!
2012. ápr. 29. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!