Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van 4 és fél millió forintom,...

Van 4 és fél millió forintom, szerintetek mire költsem?

Figyelt kérdés

Az évek során összegyült. De nem tudom hogy mitcsináljak vele.

Ti mit szóltok?

2016. dec. 21. 22:28
1 2
 1/18 anonim válasza:
83%

vállalkozni kevés(ezt majd a nagy szakértők megcáfolják), ingatlant venni és kiadni szintén

bankbetét nem ér semmit ilyen alacsony jegybanki alapkamat mellett

esetleg állampapír vagy befektetési alap

2016. dec. 21. 22:33
 2/18 anonim ***** válasza:
68%
tíz milla alatti összegekre azt szoktam mondani, hogy tudásba fektesd. tanulj ki valamit, amivel jobban keresel, mint most (nemcsak tanfolyamon, ennyiből megélsz akár addig is, amíg egy egyetemet elvégzel).
2016. dec. 21. 22:49
 3/18 anonim ***** válasza:
72%
Mikrovállalkozáshoz elég.
2016. dec. 21. 22:50
 4/18 anonim ***** válasza:
84%
Én nem költeném el pusztán azért, hogy elköltsem. Ha nincs semmi olyan vágyad épp, amit megvalósíthatsz vele, inkább várj! Könnyen lehet, hogy most elvered, aztán később nagyon jól jönne valamihez. Teljesen mindegy, mi az: vállalkozás, autó vagy világkörüli utazás, lényeg, hogy a te álmod legyen, ne mások kóbor ötlete. Inkább azon gondolkozz el, mik a tényleges céljaid, álmaid, vágyaid!
2016. dec. 21. 23:17
 5/18 anonim ***** válasza:
19%
Plüssállatot jo kajakat meg amikre vágyom úgy 500 ezerért én ezt tenném de 4 millat meghagynák állampapírba
2016. dec. 21. 23:21
 6/18 anonim ***** válasza:
75%

plüssállat? izé... ez is érdekes dolog a vágyott tárgyak között :)

Én is azt mondom, hogy tartaléknak jó lesz. tedd olyan befektetésbe, ami stabil (pl prémium állampapírok, de akár simán berakod egy bankba, biztonságban van, kamatot nem kapsz rá, de el sem veszik/lopják), egyelőre ne csinálj vele semmit, nem kell, hogy égesse a zsebed.

Persze, most itt lehet adni egy csomó csodás tippet, hogy mire vállalkozz, mibe fektesd, de ne feledd kibicnek semmi sem drága, és ha lenne ötleted akkor nem itt kérdeznéd.

2016. dec. 21. 23:50
 7/18 anonim ***** válasza:
41%
En elkölteném hatalmas óriásplüssökre igen egy részét mert az a vágyam mindig vágyódva nézem őket a kirakatban annyira tetszenek,
2016. dec. 22. 00:46
 8/18 anonim ***** válasza:
55%
Bocs, de ha nem titok hány éves vagy? Csak mert egy óriásplüss azért nem olyan drága, hogy fizetésből ne tudná meglepni vele magát az ember… (nekem van egy, de túlzottan porosodik, igaz néha párnának is használom😀)
2016. dec. 22. 00:59
 9/18 anonim ***** válasza:
70%
Én ennyiből nyomnék egy nagy ázsiai körutat, sok ország belefér, egy évig kényelmesen elvagy belőle és még marad is, plusz életre szóló élmény.
2016. dec. 22. 10:29
 10/18 anonim ***** válasza:
83%

"Én ennyiből nyomnék egy nagy ázsiai körutat, sok ország belefér, egy évig kényelmesen elvagy belőle és még marad is, plusz életre szóló élmény."

:D Miért érzem azt, hogy neked nincs és nem is lesz ennyid?

2016. dec. 22. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!