Hol tudnék frissen indult, kis magyar vállalkozásba vagy vállalkozóba befektetni? Lenne rá 2 millió forintom.
Ez a vagyonom kevesebb, mint 10%-a. Próbáltam már a tőzsdét hasonló nagyságrenddel, de néhány alkalomtól eltekintve ma még az állampapírok vagy a bankbetétek is többet hoznak, mint a tőzsde.
Úgy gondoltam ezt a 2 milliót is diverzifikálnám kb. 2-3 vállalkozás felé (mondjuk 500-1 millió körül fejenként), amik ígéretesnek tűnnek és személyesen belenézhetnék mindenféle tervükbe a pénzemért cserébe, de nem járnék a nyakukra.
Szia
Ez az én hirdetésem, 20 éves diák vagyok, tele érdekes ötletekkel. Főleg organikus, luxus és egyéb kivitelű üveglámpákat, gyerekszobai hangulatlámpákat és egyebeket szeretnék gyártani, de mivel tanulok és a diákhitelem pont arra elég, hogy ellegyek a városban nincs pénzem előállítani a prototípusokat, megkezdeni a gyártást, de a piaci kapcsolataim megvannak, üzleti tervem is van.
Ha érdekel kérlek jelezz vissza.
Bármi kisülhet belőle, hatalmas pénzek vannak a művészetben, egy mondjuk 20-30 ezer forintból előállított lámpát akár 2-300 ezerért is el lehet adni ha neves lakberendezőkhöz kerül be a portfoliom, és sok kiállításon tudok részt venni.
Tisztelt Uram,Hölgyem,
Raklapos áru beszerzésével és terítésével (bizományos alapon)foglalkoznánk. Az áru beszerzéséhez és a szállításhoz (lehetőleg saját autó beszerzése)keresünk tőkét. A beszerzés helyei és a terítéshez szükséges kapcsolatok megvannak.Ha érdekes lehet az Ön számára ez a fajta befektetés várom szíves válaszát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!