Elkeveredett a csomagom?
Rendeltem egy széket, ami ülés szélessége miatt szűk lett, és abban állapodtunk meg a céggel, hogy visszaküldöm és kicserélik másikra, ha az eladható állapotban van továbbra is.
Küldtek érte egy futártszolgálat emberét (tegnap), ki is jött és mondta, hogy az XY nevű cégnek kellene elszállítania egy csomagot.
Átadtam neki a csomagot, de úgy, hogy nem írtam rá, hogy hova kell vinni (ezt ő úgyis tudja), ő csak berakta az autóba, nem rakott rá semmilyen papírt.
Az én problémám pedig a következő, mivel nincs feltűntetve, hogy hova kell vinni mert ő amúgy is tudja, félek, hogy mára már elfelejtette melyik volt az a csomag, amit át kell adnia, és félek, hogy nem fog vele foglalkozni senki, és buktam az egészet.
Szerintetek így, hogy nem rakott rá semmi jelzést, hogy azt kell elvinnie a cégnek, tudni fogja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!