Futár szolgálat nem találja a csomagom. Mit tehetek?
Figyelt kérdés
Más csomagját vetették át velem.Az én csomag azonosítom rákerült egy másik csomagra.15 napja nem találnak egy 25 kg-os zsákot. Levelezünk,telefonálunk és mindig ugyanazt a kérdéseket teszik fel.Nem jutnak semmire!Mit tehetek?Már nagyon unom! Áru van benne és még nincs kifizetve.2016. nov. 30. 11:00
1/4 anonim válasza:
Te adtad fel a csomagot? Keresést és egyéb folyamatot (pl. kártérítés) kizárólag a csomag feladója indíthat.
Tehát a legfontosabb, hogy írásban indíts el egy keresést ÉS egy kártérítési igényt is. Érdemes utánanézni, hogy az adott futárszolgálatnál mennyi a csomagok biztosítási értéke, annál többet nem fognak kifizetni.
Milyen kérdéseket tesznek fel mindig?
2/4 A kérdező kommentje:
Mi volt a csomag beltartalma és ezt részletesen írjam le.Azonkívül a nálam lévő /nem az én csomagom/részletes tartalma érdekli őket.Én a más csomagját nem bontom fel,mert akkor kifizettetik velem,viszont az én csomagomat sem bonthatják fel.Én így gondolom.A feladó is írt emailt de azt válaszra sem méltatták.
2016. dec. 1. 10:56
3/4 anonim válasza:
Amíg nem vagy hajlandó megnézni, mi van a csomagban, nehéz lesz rájönni, kivel cserélték össze a csomagodat... Könnyen lehet, hogy van benne pl. számla, amin rajta van a csomag eredeti címzettjének a neve, címe, rögtön meg is volna a te csomagod is.
4/4 longlife válasza:
sikerült megtalálni a csomagodat?Ha nem azt tanácsolom menj a futáros céghez és kérd azt a futárt aki az nap a csomagokat vitte.Nekik perce pontosan vezetve van hol és mikor járt.Járja le még egyszer a kört.Nagy valószínűséggel meglesz a csomagod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!