Elveszett a csomagom?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Leheteseges az hogy egy nyomkovetett csomagnak nyoma tunjon?Rendeltem egy cipot az internetrol es mar egy ideje nem kaptam frissitest a csomaggal kapcsolatban pedig tobb mint 2het telt el azota,posta ladat nezem,de semmi nincs. [link]

2016. dec. 1. 23:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Vagy a postán vagy a vámon van

Menj be a helyi főpostára és kérdezz rá! Pár hónapja én fél óráig hisztiztem nekik, h a malájziai posta szerint ott a pakkom 10 napja, ideje előadni, 4 helyen nézte meg a csaj nagy kegyesen, közölte, h nincs ott. A nyomonkövetési

szàmra azt mondta, h az nem nyomonkövetési. Kérdeztem erre, h akkor ezek szerint gps lehet a csomagban, ha a külföldi posta tudja hol van a pakkom, a magyar meg nem.

Nem hagytam magam, a kézbesítőhöz hátrament és 9 (sic!) levélpostai küldeményem került töle elő. Utána magyarázta, h a kézbesítő dobott be értesítőt, miért nem vittem. 2 nappal azelőtt kaptam, de csak egy pakkot kaptam, holott jeleztem, h többet várok. Akkor jött azzal, h sima levél, nem kell nyomonkövetni, erre visszakérdeztem, h akkor miért nem dobta be a ládába a postás? Na erre már nem mondott semmit.

Ha

2016. dec. 2. 06:59
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi,csak azert kerdeztem mert ennyi ideig sose volt meg vamon,csodalkoztam is.
2016. dec. 2. 12:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia, engem is szivatnak. Ferihegyre beerkezett a cucc vasarnap es azota semmi. Posta meg hozza se szagolt, az o rendszerukben meg nem latszik. Egy baratnomnek mar hetek ota ott van a csomagja, november 19 ota. Szanalmas a magyar posta!
2016. dec. 9. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!