Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Az eBay-ról rendelt csomagom...

Az eBay-ról rendelt csomagom nem érkezett meg?

Figyelt kérdés

November 25.-éig kellett volna megérkeznie. Van hozzá nyomon követési szám és jó ideje csak ez az információ van róla:

2016-10-28 00:10

Célországba elküldve / Item sent abroad

2016-10-27 10:44

Célországba elküldve / Item sent abroad

2016-10-24 11:57

Küldemény postai átvétele a küldő országban / Item accepted in origin country

Azóta semmi... Egy 13.000 Ft-os kabátról van szó. Megérkezhet még és csak késik, vagy ne reménykedjek?

2016. nov. 27. 19:36
 1/4 anonim ***** válasza:
73%
Kínából minden lassan jön, nem kell 2 npon így befosni. Jön a karácsony, csomóan rendelnek most. Majd megjön.
2016. nov. 27. 20:01
 2/4 anonim ***** válasza:
68%

Még megjöhet, néha 2 hónapot is várni kell, de célszerű másfél hónap után írni az eladónak, hogy nem jött meg, aztán felajánlja h újat küld v megkapod a pénzed.

de ha ennyire fosol vagy nem értesz ehhez minek rendelgetsz?

2016. nov. 27. 20:12
 3/4 A kérdező kommentje:
Jajj nem fosok! :D Már nem egyszer rendeltem az eBay-ről, csak azért tettem fel a kérdést, mert eddig minden megérkezett időben, igaz nyáron. Lehet tényleg az ünnepek miatt van késés. Köszi a válaszokat, megy a zöld kéz! :)
2016. nov. 27. 20:19
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem kapod meg a héten mehet a dispute
2016. nov. 27. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!