Ebayen rendeltem Kínából és már 34 napja várok a csomagra. Az eladó válaszát lent írtam, Karácsonyig megérkezik a csomag?
Figyelt kérdés
Az eladót megkérdeztem miért nem jött meg a csomag, azt mondta, ne aggódjak, megnézte nekem a csomagot és már megérkezett az országomba, a helyi posta hivatallal is kapcsolatba lépett akik 20 napon belül házhoz hozzák, várjak tovább ő garantálja hogy megérkezik.
Én nem gondoltam volna hogy ilyen lassú lesz a Magyar Posta. Mással is történt ilyen? Tartják magukat a 20 naphoz?
2016. nov. 15. 10:44
11/13 anonim válasza:
Nyissál dispute-ot mielőtt lejár a protection Alin.
12/13 A kérdező kommentje:
Megnyitottam! Üzent az eladó utána hogy küld másikat mert valószínűleg elkavarodott a postán és zárjam be a disputet. Úgyhogy bezártam és nem veszett el a pénzem se, kapok másikat ingyen csak várnom kell rá pár hetet.
2016. dec. 2. 08:56
13/13 anonim válasza:
Nem lett volna szabad bezárnod a dispute-ot, mert most már nem nyithatsz újat, ha nem érkezne meg az a megígért csomag...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!