Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Felmondanal a jelenlegi...

Felmondanal a jelenlegi fonokodnel, ha meg nincs 100%osan uj munkahelyed?

Figyelt kérdés
A fonokom egy sz@r alak, mar nem birok itt lenni, minden reggel gyomorgorccsel jovok dolgozni es sokszor fel napokat sirok. Tobb helyre is elkuldtem az oneletrajzomat, nehanyan hivtak allasinterjura is, de meg nem tuti, hogy felvesznek. Mit tegyek? Egy idegroncs vagyok mar...
2016. okt. 25. 07:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

A kérdés, hogy mennyi ideig tudsz megélni a spórolt pénzedböl.

Ugyanis ha legalább fél évre elég, akkor nyugodtan felmondhatsz most, mert meg tudsz élni addig is, amíg találsz mást.

Ha nincs ennyi, akkor addig maradni kell(ene), amíg van másik helyed, mert különben a közbeesö idöszakban miböl élsz?

2016. okt. 25. 07:35
 2/5 anonim ***** válasza:
83%

fel. Bár én meló mellett folyamatosan keresek állást és ha jobb akad akkor dobbantok. 1ik céghez sem vagyok hű, mert magasról tesz az emberre mindegyik.

Amúgy mindig van tartalékom, szóval a felmondás nem probléma.

2016. okt. 25. 08:31
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Alapfelállásban igen, azonnal.

A kérdésre azonban így, a körülmények ismerete nélkül, nem lehet normálisan válaszolni: pl. ha szüleiddel együtt élsz, akkor azonnali hatállyal felmondanék.

Ha egyedül nevelsz egy vagy több gyereket és még a napi betevő is problémát okoz, akkor az új állásig nem.

Ha nincs annyi munkaviszonyod (az elmúlt 3 évben 360 vagy 365 nap, most nem tudom pontosan), hogy munkanélkülit kapj, és pl. albérletben laksz - akkor megint csak nem.

2016. okt. 25. 09:45
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

# 3

Mondjuk a minimálbérben maximalizált munkanélkülivel kitörölheted. Az csak arra jó, hogy legyen egy extra levonás a béredből, meg hogy politikusaink elmondhassák, milyen nagyob támogatják az álláskeresőket. Aki mondjuk albérletben él, vagy van hitele, de nincs megtakarítása, annak nem nyújt semmit az álláskeresési járadék.

2016. okt. 25. 12:22
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Két szék közt a pad alá?

Nem hangzik túl jól.

De ha kikészülsz, az még rosszabb lesz.

Én biztosan összeszorított foggal kibírnám, de nem vagyunk egyformák. Ha te kevésbé bírod a gyűrődést, vagy nagyon meggyötörtek már, akkor ne tedd taccsra magad!

2016. okt. 26. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!