Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A Jófogás jelenlegi üzletpolit...

A Jófogás jelenlegi üzletpolitikája a Vatera használatára ösztönzi a felhasználókat?

Figyelt kérdés
Gondolok itt az ingyenes időszakonkénti előresorolások elvételére és fizetőssé tételére, valamint az oldal terheltségekor megjelenő problémákra.

2016. júl. 18. 12:22
 1/5 anc ***** válasza:
100%
nagyon úgy fest :DD
2016. júl. 20. 16:05
 2/5 anonim ***** válasza:

Én csak vettem, sosem adtam el és csak a jófogáson.

A vaterát egy-kétszer nézegettem. Nekem kacifántos: licitálni kell, meg efféle zöldségek, nekem ezek magasak.

A jófogás egyszerű és áttekinthető: valaki árul valamit, ami engem érdekel. Ott a telefonszám, fölhívom, elmegyek, megnézem, ha tetszik megalkuszunk és megveszem.

Én biztos nem fogok átszokni a vaterára.

2017. márc. 7. 14:02
 3/5 anc ***** válasza:
A Vaterán is vannak fix áras termékek. Amúgy attól nem félsz, hogy átvernek a Jófogáson? Vagy neked még nem volt ilyen rossz tapasztalatod? Engem nagyon aggaszt, hogy ott nincs értékelése az eladóknak, meg semmi garancia. Szóval ha előre utalok, és nem kapom meg az árut, akkor így jártam. :/
2017. márc. 7. 14:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Senkinek semmit nem utalok. Elmegyek hozzá, megtekintem a megveendő dolgot, és utána (ha megveszem) készpénzben fizetek és elhozom.
2017. márc. 7. 22:09
 5/5 anc ***** válasza:
Értem. :) Viszont akkor így az ország másik felén lévő cuccok szóba se jöhetnek, nem? Sok jó dologról le lehet maradni, ha az ember ragaszkodik a személyes átvételhez.
2017. márc. 13. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!