Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha nekem a penz kell akkor...

Ha nekem a penz kell akkor vissza kell adniuk, nem?

Figyelt kérdés
Hmben vasaroltam valamiz rossz lett a meret visszavittem hogy kerem vissza penzt erre ok kozoltek hogy max levasarolhatom naluk. Nem tetszett semmmi abban az arkategoriaban (sot masba sem) tehat nem kaptam vissza penzem vagy azzal egyenerteku valamit. Mondtan higy akkor szeretnem a pent visszakapni mivel nem tudom mit vasarolni. A no mondta hogy nem lehet. Szerintem pedig de. Biztos hogy vissza kell adniuk nem??
2016. okt. 15. 09:59
 1/6 anonim ***** válasza:
77%
Rosszul tudod.
2016. okt. 15. 10:09
 2/6 anonim ***** válasza:
39%

Nem kötelesek visszavenni, azért mert nem jó a méret, nem tetszik. Kicserélheted, választhatsz mást.

Csak hiba esetén jár vissza a pénz.

2016. okt. 15. 10:40
 3/6 anonim ***** válasza:
41%

Nem tudja rosszul.

Törvény ugyan nem kötelezi rá a hm-et, DE egy ő általuk vállalt "vidd haza és otthon próbáld fel, nem tetszik kicseréljük vagy visszavesszük" akció miatt kötelesek.

2016. okt. 15. 12:09
 4/6 anonim ***** válasza:
37%
Rajta van minden hm blokkon hogy visszaveszik.melyik hm.ben volt ez? Irj a központnak panaszt vagy a panaszkonyvbe akar
2016. okt. 15. 13:28
 5/6 anonim ***** válasza:
65%

A H&M-nek nincs próbafülkéje? :D

Bocsánat, ezt nem tudtam kihagyni :-)

2016. okt. 15. 13:58
 6/6 anonim ***** válasza:
51%
Van de ok adják ezt a lehetőséget hogy vásárlói most dönt kesobb
2016. okt. 15. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!