Ebay-ről rendelt dologra vám?
Figyelt kérdés
Rendelnék az Ebay-ről egy 49 ausztrál dollár értékű (kb. 10.000 ft) könyvet az Egyesült Királyságból. Erre lesz majd valami áfa vagy vámkötelezettség?
Bocsánat, ha esetleg hülye a kérdés, de ez lesz az első Ebay-es vásárlásom, és még igen tapasztalatlan vagyok. A válaszokat előre is köszönöm!
2016. szept. 23. 22:49
1/2 anonim válasza:
Uk-ból nem, de gyanús, hogy azt te Ausztráliából rendelnéd, mert különben az ebay nem írna ki AUD-t fizetőeszköznek, szval a helyedben csekkolnám gyorsan, hogy honnan is jön az.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
Amúgy azt írja, hogy Item location: UK, United Kingdom, theát elvileg az Egyesült Királyságból jön, de én is rácsodálkoztam, miért pont AU-ban adja az összeget.
De egyébként szerintem már mindegy is, mert megtaláltam ugyanazt a könyvet a brit Ebay-en 19.90 fontért, tehát olcsóbban :)
2016. szept. 23. 23:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!