Valaki rendelt mar az ebayrol kormos cuccot?
Figyelt kérdés
Csak mert ott eleg jo arban vannak :) es szeretnek velememyt kerni!:)2016. szept. 20. 19:55
1/7 anonim válasza:
Kormos??? :D :D
Bocs, de néha azért csak ki kéne tenni azt az ékezetet... :-) Nem kis időbe telt, míg megfejtettem, hogy nem kéményseprő vagy, hanem KÖRMÖS cuccot akarsz rendelni.
Nem okvetetlenkedni akarok, csak segíteni a megfejtésben annak, aki ismeri a KÖRMÖS dolgokat :-)
2/7 A kérdező kommentje:
Bocsi csak olyan rossz ez a billentyüzet mindig kijavitja amit írni akarok:/ na m1:D
2016. szept. 20. 20:07
3/7 anonim válasza:
én nem szoktam, mert múltkor is ékezet nélkül rendeltem a főkábelt és kaptam helyette húsz kiló fókabelet...
4/7 anonim válasza:
Nekem a középiskolai informatika tanárom mondta, hogy "Nem baj, ha nem használsz ékezetet, csak ne akard leírni, hogy szárnyalás". :D
6/7 anonim válasza:
Kérdező, bocs, de szerintem írj ki másik kérdést ékezettel, mert itt szerintem aligha kapsz normális választ - úgy látszik, a körmösök be sem jönnek erre a kérdésre... (első vagyok)
7/7 anonim válasza:
meg ne az üzlet, hanem a szépség kategóriába, ott biztos sok a diszno, akarom mondani, dísznő :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!