Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért ilyen nehéz eladni...

Miért ilyen nehéz eladni dolgokat?

Figyelt kérdés

Van egy Samsung full HD tvm, kb 2 éve vásároltam, 80 cm képátmérő, van rajat usb hdmi, még az oldal keretén is rajta van a gyári fólia, Egy műszaki bizományiba levelet írtam, és nevetségesen 20 ezer ftot ajánlottak érte, és még ők akartak lehúzni, azt írták hogy bevihetem, kiteszik 30 napig, és ha lesz jelentkező rá eladják. de ha nem akkor vissza vásárolhatom tőlük. Szánalmas! Egyáltalán miért működnek ilyen vállalatok, ahol nem az ember érdekeit képviselik, hanem még le is akarják húzni?.

Felhívtam egy másikat jófogáson hirdette hogy mindenféle lcd led tvt beszámítanak. Felhívtam, kérdezte milyen értékben adnám. Én akkor persze visszafogottan mondtam hogy 50e ft. Erre mondja, hogy jólvan, megbeszéli kollegájával és majd visszacsörögnek.

Itt is.. Mi a fszmért mond olyat amihez nem tudják tartani magukat. Miért nem mondja azt egyenesen hogy Köszönöm de nem?!

De alapból, miért megy ilyen nehezen, hol ott egy teljesen korszerű jó állapotú eszközről van szó, s filléreket fizetnének érte. De miért? oké tele van a boltok polca is ilyen olcsóbb kategoriás szabadon hozzáférhető termékekkel újonnan, de akkor is.. Mi kell hogy el lehessen adni, Fél milliós dolog kell hogy legyen, olyan amiből nincs mindenkinek?

2016. szept. 12. 11:09
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

"Az én kétéves, megkímélt karcmentes készülékemet már 10 ezer forintért sem venné meg senki. "

De, én megvenném 10-ért ... :-) komolyan... Nekem is Lumiám van, csak alacsonyabb számozású (4-es vagyok)

2016. szept. 12. 19:42
 22/23 anonim ***** válasza:

Te vagy az akinek 10.000.000 tartozasa van?

Mar 3 kerdest kiirtal ide.

Mindenkit csak oltogat, aki probal neki segiteni.

Latom itt se valtozott a helyzet.

Felesleges szajragas neki barmit is irni fiuk-lanyok, o ugyis talal valami kivetnivalot a tanacsotokban.

2016. szept. 13. 15:14
 23/23 anonim ***** válasza:

A bizomanyi te tudod egyaltalan mit jelent?

Leadod a cuccost piaci ar alatt adnak neked erte penzt.

aztan ok vagy eladjak, vagy ha neked kell akkor visszavasarolod.

Nyilvan ok tesznek szivesseget neked, hogy azonnal adnak keszpenzt erte, nyilvan nem teljes arban fogja bevenni, hiszen kereskedo, o is nyerni akar az uzleten, nem Maltai Szeretetszolgalatrol beszelunk, hanem egt bizomanyirol.

Ha neked nem jo az ar, akkor meg nem kell beadni, ennyi, nem fognak sirni erted meg a tevedert.

Ez olyan mint a kolcson. Tudod, ekszerekkel is csinaljak.

2016. szept. 13. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!