Vaterán tényleg csak nevetségesen olcsón lehet eladni dolgokat?
Persze, mert a vevőnek az éri meg, ha minél olcsóbban jut hozzá, az eladónak meg az, ha minél drágábban adja el. Én is tudok pofátlan lenni, ha az érdekeimről van szó, ahogy egy eladó is a saját tárcája felé hajlik. Egyikben sincs semmi rossz, nyilván hogy mindenki magának akar jót, nem egy ismeretlennek.
Én is sokszor veszek mocsok olcsón dolgokat, de például a nagypapám is vaterázik -eladóként- és sosem ad semmit túl olcsón, mégis elkelnek a dolgai, maximum kicsit tovább vár, amíg elviszik.
A vaterán annyiért lehet eladni, amennyiért megveszik. Eladóként lehet, hogy kevesled, vevőként akár drágállhatod is, de ezek csak jelzők. Valójában pont annyit ér egy termék, amennyit adhatnak érte.
(Én már árultam pár milliót a vaterán, szerintem nekem megérte - bár azért ez csak kiegészítés volt a valódi jövedelemtermelő üzlet mellett.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!