E-bayrol venni dolgokat és azt eladni drágábban? A többi lent.
Ha egy darab valamit kereskedelmi céllal vásárolsz és adsz tovább már adóköteles, amit akkor is fizetni kellene ha alig keresel valamit.
Magyarországon nem a párszázas eBayes cuccokból fogsz meggazdagodni, zsebpénznek jó lehet párat eladni.
Ha legálisan nagy mennyiségben csinálnád az adózást ne felejtsd el, különben pórul járhatatsz.
Simán lehet pénzt kaparni belőle. Belépsz adok-veszek csoportokba, csinálsz pár jó képet, és ha igény van a termékre elviszik. Felrakod h van belőle 2. Ki tudja hogy neked 20 van? Írnak, kérdeznek stb, és mindig tudod mondani hogy persze, még van 1. Vagy akármi...
Ilyen pici embereket nem fogja a nav észrevenni, persze nem 2 kamion cuccot kell hozatni. Szerintem az audi stb kulcstartó, pulcsi, poló ezek mennek, van rá igény.
De sok olyan van biztos vagyok benne amiről nem tudom hogy igény van rá.
Az meg hogy más is csinálja az egy dolog. 2 pékség, 2 fagyizó stb, minden meg tud élni egymás mellett, úgy ahogy 100000 webáruház is megél elég szépen. Találd meg a szűk keresztmetszetet, és szépen kicsiben árulj.
Én 2016 ban így kaszáltam vagy 100.000+ forintot:
Berendeltem kínából a DZ09-es órákat 2000 forintért és eladtam 8500 forintért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!