Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ti kimennétek a helyemben?

Ti kimennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Lehetőség van kimenni Hollandba melózni, kb. 10 hónapról lenne szó, kb 2,5 milliót tudnák összeszedni. A meló nem egy király meló, 7/7 nap, 8 óra virágszedés, gondozás.

Jelenleg egy gyárban vagyok, 3 műszak, havi 150 nettó. Most kaptam meg a határozatlan szerződést. Érdemes lenne itt hagynom? Utálok itt dolgozni, de ez stabil. Másik is stabil, de 10 hónap letelik, azt csók. Következő éven vagy mehetek vagy nem, de jóval több lóvé.

Se kutyám, se macskám, 23 éves vagyok, szóval nem köt ide semmi.

2016. szept. 4. 00:10
 1/5 A kérdező kommentje:

tudnék*

u.i.: amúgy is váltani akartam már, külföldön soha nem voltam, meg rokonnal mennék, szóval még átcseszésről se lenne szó.

2016. szept. 4. 00:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Háromszakos gyári munkát akármikor találsz másikat. 10 hónap virágszedés semmi 2,5 millióért. Persze nem mindegy, mennyit tudsz belőle végül hazahozni, mert ha feléled kinn teljesen, akkor nincs értelme. :D
2016. szept. 4. 01:39
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Én mivel éltem Hollandiában évekig, kétkedve fogadom a segédmunkával megszerzett 2.5 milliót.

Volt több botrány, hogy a virág, gyümölcsszedők a várostól elég messze, konténerszálláson voltak egy kupacban 30-an, és szinte rabszolga munkát végeztek. Még az akkori újság is írta, hogy szerződés nélkül sokszor nem is fizetnek.

Szóval ha úgy döntesz , hogy kimész, előbb írd alá a szerződést. Mert az, hogy egy haver, ismerős ajánlotta, még átverhetnek.

2016. szept. 4. 02:02
 4/5 anonim ***** válasza:

"meg rokonnal mennék, szóval még átcseszésről se lenne szó."

Barátnőm férjét a saját testvére vágta át: kihívta Franciaországba dolgozni, egy darabig fizetett, majd később már nem tudott/akart, végül más kinti magyarok adtak neki munkát, hogy ne rakják ki őket gyerekkel a lakásból.

2016. szept. 4. 07:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Apámat is az unokatesója vágta át.
2016. szept. 4. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!