Milyen lehet a megítélése a magyaroknak Olaszországban? Ti kimennétek odadolgozni 3-szor annyi pénzért?
Figyelt kérdés
logisztikus vagyok, 28 évesen 4 év munkaviszonnyal most 350 ezer Ft a nettó bérem Szombathelyen. most kaptam egy ajánlatot egyik beszállítónktól, ahol szinte ugyanezért a munkáért 3500 eurót keresnék nettóban. annyi a bibi, hogy a munkavégzés helye: Udine lenne. de még kocsival a hétvégi hazajrás is beleférne, erősen gondolkodom. szerintetek?2016. máj. 20. 11:56
2/6 anonim válasza:
Szombathely-Udine nem távolság. Olaszország nem olcsó,de ennyi pénzért mennék.
3/6 A kérdező kommentje:
olaszt fél éve tanulom, valamennyi megy már, de kellene 1-2 év. angol-német az perfekt - az a munkához elég lenne. van olyan aki kint él?
2016. máj. 21. 09:32
4/6 anonim válasza:
Alapból a magyaroknak sehol nincs jóhírük, mert nem összetartó nép, mindig a széthúzás, a másikkal való kitolás a cél, ezt tapasztalatból mondom, amikor hajón dolgoztam Amerikába, volt 3 magyar velünk, az egyik ha többet keresett mint a másik, akkor képesek voltak vagy ellopni tőle a pénzt, vagy valami kért csinálni, amiért a másiknak fizetni kellet, csesztették egymást, ahlyett, hogy segítettek volna egymáson. Nem minden magyarra igaz ez, de nagyon sokra igen.
Amúgy tényleg nem távolság Udine, szóval szerintem hajrá!
5/6 anonim válasza:
Remélem úgy döntöttél,hogy elvállaltad:) Én nagyon irigyellek egy ilyen lehetőségért! Max.2-3 évet lehúzol ott és akkor is hazajöhetsz.
6/6 anonim válasza:
Remélem volt annyi esze és elválalta annó, amikor kitette a kérdést, és haza sem jött, max. nyaralni/látógatóba :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!