Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Német diákmunka 10 eurós...

Német diákmunka 10 eurós órabér, valós lehet? Kimennétek?

Figyelt kérdés
Eléggé tartok a külföldi munkáktól több okból is
2016. máj. 21. 19:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
49%
ilyen alacsony órabérért biztos nem mennék ki
2016. máj. 21. 19:13
 2/14 A kérdező kommentje:
:D
2016. máj. 21. 19:18
 3/14 anonim ***** válasza:
49%
#2 Ne nevessél, próbálj meg megélni odakint ekkora órabérből.
2016. máj. 21. 19:23
 4/14 anonim ***** válasza:
Jó, persze meg lehet, de ahogy ott megélnél belőle, úgy itt is meg tudsz bármelyik diákmunkából, megtakarítás meg ugyanúgy semmi.
2016. máj. 21. 19:26
 5/14 anonim ***** válasza:

Jól mondja a felettem író, te átváltottad a tíz eurót forintra és hozzávetetted az itthoni árakhoz. Pedig ha kimész, annak a pénznek nagy részét kinn fogod elkölteni, és ott az élet is drágább.

Ír valamit a hirdetés, amit találtál? Hogy konkrétan mi a munka? Ha nem, akkor pláne felejtős.

2016. máj. 21. 20:02
 6/14 A kérdező kommentje:
raktári munkát ír,pin-personal.com-hoz kapcsolódik a munka
2016. máj. 21. 20:36
 7/14 anonim ***** válasza:

Hát én nem tudom mi baja itt mindenkinek. Nekem 9 eurós órabérem volt és szépen megéltem. Persze ha egy szép nagy házban akarsz lakni, akkor minden pénzed rámegy. Sok helyen még szállást is biztosítanak neked.

Amúgy ha tudnám pontosan hol, mennyi ideig dolgoznál, akkor könnyebb lenne véleményt mondani.

2016. máj. 22. 10:25
 8/14 anonim ***** válasza:

Milyen jo sok magyarnak, hogy 10 euros orabert fikaznak, biztos otthon ennel jobban megy nekik.

Amugy meg en is 10 euros oraberert dolgozom, harom muszakban, a nejem 8,5-ert. Ketten kapunk 2300-2500 eurot. Aki ebbol itt nem tud megelni az otthoni viszonyok utan, es neki nem eleg, az menjen es kosse fel magat. Kb ennyi. Nyilvan sok mulik hol laksz, mennyi a lakber, rezsi, hitel, auto, stb... de ha masnak jo otthon havi 80.000-100.000-ert gurizni, annak ez miert is nem jo?

2016. máj. 22. 10:36
 9/14 anonim ***** válasza:
Utolsó, nem kell pampogni, semmi baj a 10 eurós órabérrel, csak tudni kell, hogy nem az itthoni árak közt fogja a kérdező elkölteni.
2016. máj. 22. 10:38
 10/14 anonim ***** válasza:
De pampogok, mert itt fikaznak, hogy annyiert ki se mennek, meg lassan fel se kelnek, mintha olyan jol menne, holott 10 euro lassan fel napi bernek szamit, valahol napi fizetesnek. Az ilyen bosszant fel.
2016. máj. 22. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!