Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Német diákmunka 10 eurós...

Német diákmunka 10 eurós órabér, valós lehet? Kimennétek?

Figyelt kérdés
Eléggé tartok a külföldi munkáktól több okból is
2016. máj. 21. 19:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem erről van szó, nem kevés a pénz, hanem sokan úgy vélik, abból ott ugyanazt az életszínvonalat teremted meg, mint itthon az itteni bérekből. Ebben azért van valami. Mondjuk már jópár éve, hogy én kinn voltam, és azért azt nem mondanám, hogy alacsony órabér, de azért van min gondolkodni.
2016. máj. 22. 10:44
 12/14 anonim ***** válasza:
Hat szerintem meg nincs. Az elmult masfel evben, amiota ott a dolgozom a gyarban, megötszörözödött (!) a magyarok szama. Amikor odakerultem 5-en voltunk, most mar lassan kozelitunk a 30-hoz. kivetel nelkul mind azt mondja, hogy meg igy is megeri, mint otthon. van olyan, aki meg igy is tud felrerakni, sokan a hiteleiket fizetik elobb vissza. Ha valakinek ezert nem eri meg felkelni...
2016. máj. 22. 11:17
 13/14 anonim ***** válasza:
Diákmunka ?
2016. szept. 4. 02:40
 14/14 anonim ***** válasza:
Melyik tartomány (város)?
2016. szept. 4. 02:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!