Ha A ország valutájáért cserébe B ország valutája nagyobb számot ad ki, szóval több kell belőle hogy 1-et vehessen A ország pénzéből akkor A ország gazdagabb?
Figyelt kérdés
Nem tudom ennél értelmesebben leírni, remélem valaki érti mit akarok kérdezni.2016. aug. 30. 22:18
11/11 A kérdező kommentje:
"Az én cégem (jórészt) euróért ad el, amit aztán itthon költök el jórészt hazai termékekre, ezért nekem a gyenge euró jól jön."
Ha gyenge az euro, az azt jelenti hogy kevesebb ft is elég a váltására. Akkor ez neked miért jó? Nem az a jó ha pl ugyanannyi euróért adsz mindent külföldre, de az erős euro miatt itthon nagyobb a vásárlóértéke mert több ft ba kerül egy euro? Akkor neked nem az erős euro a jó?
2016. aug. 31. 19:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!