Rendeltem valamit neten, felfognak ők hivni, hogy mikor vagyok otthol vagy csak eljonnek és ha otthol vagyok jo ha nem ugyis jo?
Figyelt kérdés
Még sohasem rendeltem neten de most muszály volt.. egy pc játékot rendeltem kb 40k ft átszámitva épp most rendeltem pár perce (max 15 perce) cimememet megadtam, készpénzben fizetek, szoval mindent kitoltottem, és nem postán jon hanem ők hozzák el ingyen mert elég drágácska a játék. Fel fognak ők hivni, hogy mikor johetnek, mikor vagyok otthol vagy nem? Mert járok dolgozni és a szuleim nem tudják, hogy rendeltem szoval ugy nem volna jo, hogy dolgozni vagyok oda és jonnek épp akkor mikor nem vagyok otthol... Esetleg lehet-e azt tudni, ha ők szállitják és nem a posta kb hány nap amig kiszállitják? 2-3 vagy tobb? És kb mikor hivnak telon (ha hivnak), már az első nap amikor megrendelem vagy akkor mikor hozzák, azazaz a rendelés napjátol kezdve rá egy hétre is hivhatnak? Koszi előre is a válaszokat!2016. aug. 29. 16:40
1/5 anonim válasza:
A futár és a postai csomagszállító már többször is hívott kb. 3-5 perccel azelőtt, hogy jött. Előre pontos időt soha nem mondtak, és nem is tudnának adni. De olyan is volt már, hogy nem jeleztek semmit, csak jöttek. Rendeld a munkahelyedre!
2/5 anonim válasza:
mégis melyik PC játék kerül 40ezer forintba?? szerintem téged át**rtak
3/5 anonim válasza:
Ez a futárszolgálattól függ. Én rendeltem már olyan helyről, ahonnan nem szóltak, csak a neten kiírt szállítási időn belül egyik nap hozták.
De volt olyan, ahol arról is értesítést kaptam, hogy megérkezett a csomag hozzájuk, kb. mikor hozzák és a futár előtte felhívott.
Szóval vagy szólnak, vagy nem. Viszont ha mondjuk nem vagy éppen otthon, akkor valószínűleg telefonálnak, de érdemes akkor, ha tudod, hogy nem vagy mindig otthon, arra az esetre valakit, esetleg hozzátartozót, vagy szomszédot megkérni, hogy vegye át (akiben megbízol és odaadhatod az árát).
4/5 anonim válasza:
Oké, hát annyit én is megkapok mindig e-mailben, hogy melyik napon reggel 8-17-ig várható, de ennél pontosabbat nem. Első voltam.
5/5 A kérdező kommentje:
World of warcraft collectors edition szoval nem,nem basutak at :D
2016. aug. 30. 13:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!