Ha eBayen rendeltem valamit, nem érkezett meg és nyitottam egy "case"-t és az eladóval megbeszéltem, hogy újraküldi, de arra kér, hogy zárjam a "case"-t, akkor mi a teendő?
kaptál nyokövetési számot amúgy? mikor kellett volna meg kapnod?
Ebay-en bármikor tudsz vitát nyitni,alin van olyan ha bezárod soha nem tudod ujra nyitni
Ebay-en még a termék megérkezése után 180 nappal is lehet vitát nyitni
eloszor is
ha nem erkezik meg a termek, akkor eloszor irsz az eladonak es nem ugyet nyitsz
ha az elado nem valaszol (vagy nem ugy ahogy szeretned) csakis akkor nyitsz ugyet
persze, hogy az elado javitani akar es inkabb kuld egy ujat
tessek bezarni az ugyet es vard meg amig megjon az uj cucc
ha nem jon meg nyitsz egy ugyet es az email kommunikaciod lesz a bizonyitek hogy mit egyeztel meg az eladoval
velem tobbx elofordult hogy nem jott meg a cucc vagy rossz szinben kuldtek a cuccot, en mindig eloszor az eladonak irok es eddig egyszer volt (a kb. 8 alkalombol) hogy az elado nem valaszolt es ugyet kellett nyitnom
legyel embersegesebb es elobb az eladoval targyalj, a kozhiedelemmel ellentetben nem csak csalok vannak ott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!