Ebayen elküldtek valamit amit meg se rendeltem és azt akarják hogy fizessek. Mi a teendő?
Ez valami átverés lehet vagy a történeted nem teljes, én még nem láttam az ebay-en olyat, hogy ne előre kellett volna fizetni.
Az, hogy fizess és majd visszatérítik ugyancsak hülyeség és nyilvánvalóan nem is térítenék vissza. Ha valóban ez a helyzet, ne fizess egy vasat sem! Honnan jött egyébként az áru?
"Írtam az eladónak"
Ha senkitöl nem rendeltél, honnan tudod hogy ki az eladó?
És ő honnan tudja hogy te ki vagy?
Nem az történt, hogy megrendelted, majd meggondoltad magad, bízva abban, hogy ha nem fizeted ki, akkor nem küldi el?
"Egyik nap megjelent a rendelt dolgaimnál"
Akkor mégis megrendelted, max figyelmetlen voltál és véletlenül sikerült.
"Csak tudom mit rendelek vagy mit nézegetek meg mit nem."
Ezek szerint mégsem tudod. A teendő az, hogy fizetsz, főleg, hogy nálad van a termék.
Jó, oké, tegyük fel, nem rendelted meg: arra viszont még nem adtál választ, hogy akkor honnan a csudából tudná az eladó a TE ADATAIDAT meg a CÍMEDET?
Ne is haragudj, de én is eladó vagyok, más oldalon ugyan, de ha nálam nem vásárol Gipsz Jakabné, akkor én nem fogom tudni az Ő címét, email címét - ergo semmilyen kapcsolatba nem tudok lépni vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!