Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ebayen elküldtek valamit amit...

Ebayen elküldtek valamit amit meg se rendeltem és azt akarják hogy fizessek. Mi a teendő?

Figyelt kérdés
Írtam az eladónak ő azt válaszolta sajnálja, fizessem ki és a későbbiekben visszatérítik az árát. Természetesen hiába nem nagy összeg szerintem természetes hogy nem fizetek azért amit nem rendeltem. Még akkor se ha visszatérítik. Tegnap volt a fizetési határidő. Mire számítsak?

2016. aug. 14. 07:20
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Úgy látszik nem fogalmaztam elég világosan. Több mint egy hónapja rendeltem egy terméket. Az már pár hete megérkezett azóta nem kerestem rá még egyszer és nemis rendeltem ebayről. Pár napja vettem észre hogy ez valahogy odakerült a megrendelt termékeim közé. Kérdem én hogy tudok valamit fizetés nélkül megrendelni úgy hogy már el is postázták? Mára eltűnt a termék a megrendeléseim közül. Arról meg fogalmam nincs honnan tudja az adataimat..

Nem azért írtam ki a kérdést hogy mások felülbíráljanak, hogy de te már pedig ezt megrendelted! Szerintem nem voltatok a helyemben. Ha nem tudtok a kérdésre válaszolni inkább ne is írjatok..

2016. aug. 14. 19:55
 12/14 anonim ***** válasza:
67%

Ha nem rendeltél nem tudják a cimed

másik meg addig nem küldenek semmit amig ki nem fizetted

Nyilván el sem küldték még(énse küldeném el,amig ki nem fizetted),másik meg rendelted

2016. aug. 15. 18:03
 13/14 anonim ***** válasza:
23%
Amúgymeg :D Nyertem telomra fóliákat,betettem kosárba és nem fizettem ki őket... 1x csak irja 1 ismerösöm akinek szoktam rendelni attól az eladótól,hogy jött hozzá fólia,szóval én kosárba tettem nem fizettem érte eladó elküldte!!
2016. aug. 15. 18:05
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát arra azért kíváncsi lennék, mit kellett a 10-es válaszon lehúzni?
2016. aug. 15. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!