Ebayen elküldtek valamit amit meg se rendeltem és azt akarják hogy fizessek. Mi a teendő?
Úgy látszik nem fogalmaztam elég világosan. Több mint egy hónapja rendeltem egy terméket. Az már pár hete megérkezett azóta nem kerestem rá még egyszer és nemis rendeltem ebayről. Pár napja vettem észre hogy ez valahogy odakerült a megrendelt termékeim közé. Kérdem én hogy tudok valamit fizetés nélkül megrendelni úgy hogy már el is postázták? Mára eltűnt a termék a megrendeléseim közül. Arról meg fogalmam nincs honnan tudja az adataimat..
Nem azért írtam ki a kérdést hogy mások felülbíráljanak, hogy de te már pedig ezt megrendelted! Szerintem nem voltatok a helyemben. Ha nem tudtok a kérdésre válaszolni inkább ne is írjatok..
Ha nem rendeltél nem tudják a cimed
másik meg addig nem küldenek semmit amig ki nem fizetted
Nyilván el sem küldték még(énse küldeném el,amig ki nem fizetted),másik meg rendelted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!