Budapesten miért nem aránylik a fizetés a megélhetési költségekhez?
Nézegetek hirdetéseket, szimpla szobákat 50+rezsikért adnak ki! De nem ritka a 60+rezsi árú szoba! sem és nem is belvárosi szobákról beszélek most!
Van aki 70-80 at keres egész hónapban!
Miért nem lehet megfizetni egy szobát sem ha pl. takarító vagy Budapesten és ennek megfelelően éhbéres?
Miért ilyen moslék a megélhetés a fővárosban?
A 70-80ezres ne akarjon saját lakásban lakni.
Nekem pályakezdő informatikusként nem jelent gondot 120ezret fizetni. Szóval aránylik.
Dettó egyet értek, én JNSZ megyében max 90 ezret kerestem, és 40 ezer volt a lakbér.
Most Budapesten élek 3 éve, 270-300 ezret keresek, és belvárosi garzonért 60 ezret fizetek (lehet még ennyiért is találni, csak tovább tart, több ismerősöm is ennyiért vett ki pl Kispesten lakást)
Tehát arányaiban sokkal sokkal jobban kijövök itt. (A párommal ketten lakunk, ő is jól keres, szóval pláne. Otthon ő is kevesebbet keresett sokkal rosszabb munkakörülmények között)
Hát szerintem meg a Kós Károly tér egyáltalán nem olyan kőkemény környék már bocs :D
Ennyi erővel akkor sehol ne lakjon az ember...
A kolleganőmnek a Rózsadombról lopták el a kocsiját...Én meg a 8.kerben lakok de még soha az életben nem szólt hozzám senki vagy nem ért semmiféle atrocitás.
igen, külvárosból egy rosszabb környék.
Sokkal békésebb, mint a nyócker mélye de masszívan rosszabb, mint pl Mátyásföld, 17 ker, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!