Szerintetek is "éhbér" ez ezért a munkáért?
Több mint 2 éve dolgozom egy kis vállalkozásnál. Diplomával rendelkezem, a munka szaknyelvi tudást igényel 80%-ban és agyi munka, a maradék 20% kb. az adminisztratív feladat.
6 órában foglalkoztatnak, a bérem levonások után nettó 65.000 Forint. Béren kívüli juttatás, utazási költségtérítés nincs.
Csak én érzem nagyon nagyon kevésnek vagy szerintetek is így van?
Szerintem is kevés.
Nekem nincs diplomám és nyelvi tudással sem kell rendelkeznem a munkámhoz, adminisztratív munkát végzek, ami ugyanakkor nagyon megerőltető szellemileg, nagyon felelősségteljes és gyakran több órát ülök úgy, hogy nem tudok felkelni, tehát a gerincemen is érzem, hogy fizikálisan sem könnyű. Viszont én 8 órában keresek a fizetésemmel, utazási térítéssel, étkezési utalvánnyal 120.000 Ft körül nettóban.
Ehhez képest szerintem te elég keveset keresel.
Viszont érdemes lenne a meglévő mellett máshol keresgélned, hátha találsz jobbat, vagy ha olyan a főnökség, akkor kicsit elbeszélgetni a fizetés emelésén.
szaftos éhbér.
segédmunkáéért is éhbér lenne.
hogy a fenébe tudsz megélni egyáltalán ilyen nevetséges fizetésből?
Ez a kérdés komoly?
Ez jóval minimálbér alatt van. Szerintem egy közmunkás többet keres.
Be vagy egyáltalán jelentve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!