Hol lehet találni kezdő webdesignert aki nem a csillagos eget szeretné elkérni 1 egyszerű munkáért?!
Igen, ez nekem is nagy problémát okozott egy fél éve....
Aki nem tök hülye hozzá már az is elkéri a csillagos eget (de még rohadt messze van az "ért hozzá kategóriától") egy weblapért. Főleg attól akadok ki, hogy lerészletezi nekem, hogy 40-45 óra szerinte a meló... Miközben max. 5.
Aki meg nem ért hozzá azzal a mérhetetlen mennyiségű szopás van csak...
Pont azért javasoltam a wix-et, mert tele van előre gyártott designos template-tel, csak a szövegeket és képeket kell lecserélgetni, miután kiválasztottad a neked tetsző minta weboldalt.
Egyébként kedves második, az vicces lenne, ha 5 munkaóra alatt el lehetne készíteni egy designos weblapot...
Aki ezen akar spórolni és nem tud/nem akar megfizetni egy szakembert, az igenis molyoljon el vele, az internet minden téren teljeskörűen segít.
Tévedés ne essék, nem készítek weboldalakat, magam sem értek hozzá, de egy rászánt délután alatt össze bírtam hozni egy tök jó weboldalt magamnak a fent említett oldalon, és egyszerű volt, mint a raklap.
Viszont tetoválóként meg tudom érteni a webdesignereket, amikor nem akarják őket rendesen megfizetni és egy hozzá nem értő mondja meg, hogy mireföl fizessen iksz összeget, amikor az nem is olyan sok munka...
Azért az sem elfogadható, hogy amikor 1napos munkáért elakarnak kérni 90-100ezret..
30-40 ezer forintért még senki nem picsogna szerintem.
# 4
Én nem mondtam, hogy egy designes komplett weblapot meg lehet csinálni 5 óra alatt.
De amikor azzal kábít a "szaki", hogy egy adatbázis migrálás "6-8 óra", ezért kerül ennyibe amikor egy google keresés után én, mint tök laikus egy sorszámozott "használati utasítás for dummies-el" 45 perc alatt végeztem... Az kiábrándító.
Sajnos a weboldalkészítés pont egy olyan szolgáltatás, amivel viszonylag könnyen át lehet verni a hozzá nem értő megrendelőt.
Az egyik véglet aki elkéri egy komplett villa árát egy kétséges munkáért, a másik véglet aki fillérekért rádsózza a vackot. Mindkettő eléggé rombolólag hat a becsületes és jó munkásemberekre nézve, hiszen hiába mondom én, hogy ezt a weboldal bizony 80 vagy 100e huf, azt a választ kapom rendszerint, hogy "az ismerős" a tizedéért megcsinálja.
Ilyen alapokról nehéz meggyőzni egy megrendelőt, hogy egy tisztességes weboldal bizony nem 20-30-e ft. Főleg nem bruttóban.
A megrendelő egy dolgot tehet, hogy biztos legyen a munka minőségében: garanciát kér. Ehhez viszont szerződés kell, amihez Afa-s számla jár (ár+27%), amit nem lehet feketén elsumákolni.
Én általában magát az alap rendszert (design tervezéssel) nem adom 50e alatt, mert nem éri meg az időt, ha kevesebbet kérek. És erre jönnek még az extra szolgáltatások + áfa. Tehát ki lehet számolni, hogy 80e alatt nem jön ki weboldal. (A webshop jóval 6 számjegy fölött kezdődik!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!