Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha fix mekis állás vár ausztri...

Kapo1588 kérdése:

Ha fix mekis állás vár ausztriába mennyi kell kezdő tőkének?

Figyelt kérdés
lakásbérlés első hónap megélhetése, ott is havonta van fizu nem? aki már meglépte ezt a nagy lépést segítsen kérem hogy indul a kezdet...

2013. máj. 30. 05:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Mekiben dolgozóként olyan 800 vezetőként 1-1200 lehet keresni havonta! Ha egyedül vagy szerintem jobban megéri csak szobát bérelni mert egy puritánabb szobát ha 1dül veszed ki akkor azt megúszod havonta 300-500euróbol átlagban plusz 50-80euró rezsi /fő. Lakások 5-600 eurótól kezdődnek plusz a rezsi 100-120euró biztos. Kauciót minden esetben kérnek (lakás/szóba) és általában 3hónapra. Kajára meg alsó hangon is simán elmegy 2-300 euró havonta! Így számolgass, de ha határhoz közel van állás jobban megéri ingázni mert soxor arra is fizetnek zsebbe pénzt és akkor a megélhetésen és albérlet pénzen nagyot lehet spórolni.
2013. máj. 30. 07:25
 2/7 A kérdező kommentje:
szobát akartam természetesen:) akkor kb egy ezer euró kezdésnek elég szerinted?
2013. máj. 30. 09:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Maga a kaució 3hónap általában! Szerintem LEGALÁBB 2000 euróval menj ki! Legalább
2013. máj. 30. 09:38
 4/7 A kérdező kommentje:
pic sába:D nincs valami szobakereső oldal? kéne keresni magyarokat akik megbíznak bennem és elég két hónap kaukció pl.
2013. máj. 30. 10:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Amikről én tudok ott a tulajjal kell egyezkedni a szobatársakkal nem is egyénileg! Szóval nem egyszerű de nem is lehetetlen. Én ebben segíteni nem tudok, csak azt tudtam elmondani amit tudok. Volt munkatársaim dolgoznak kint mekikben ezért tudom ezeket, de 90%ban mindenki ingázós mert soproniak vagyunk aztán így jobban megéri mint kint élni!
2013. máj. 30. 10:31
 6/7 A kérdező kommentje:
kösz megy a zöld kéz:) és akkor ilyen 800-1000 eur között lehet ezzel keresni?
2013. máj. 30. 11:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Sima dolgozóként olyan 800 körül van! De gondolóm ha mekiztél akkor tudod vannak szintek... Meg a mekiben a bér emelés az többnyire úgy működik, hogy van egy fix alapbér amit megkapsz mikor felvesznek és arra rájön évente egy bizonyos % attól függően, hogy az éves értékelés alapján mit állapítanak meg. Persze van valami minimális béremelés de ha jól dolgozol akkor sokat kapsz. Ezért igaziból nem nagyon vannak azonos bérek!
2013. máj. 30. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!