EBayen kiszámláztak nekem 102 dollárt azaz 30 ezer forintot hogy fizessem be, a kérdés hogy nem értem miért mikor csak vásárolni szoktam, az oldalon 5 éve tag vagyok sosem volt ilyen probléma. Mit lehet ilyenkor tenni?
Figyelt kérdés
ebay,pénz,probléma,számla2016. aug. 20. 17:01
1/7 anonim válasza:
Valószínűleg kamu emailt kaptál, nem a valódi eBaytől jött.
Első kérdés: a levélben mi a megszólítás? A teljes neveden szólítanak, vagy dear customer és hasonló általánosságok?
Aztán a másik kérdés, hogy a levél milyen címről jött. A kukac után milyen domain van. Az is sokatmondó.
2/7 A kérdező kommentje:
A hivatalos eBaytől van a levél és nem kevés 30 ezer forintról van szó. A levélben az van ha nem fizetek következő hónapban akor 1,5%-al még rátesznek erre szóval nő ez az összeg... Mit tudok tenni?
2016. aug. 20. 17:17
3/7 anonim válasza:
Figyelj, én segíteni próbálok. Válaszolnál a kérdésemre?
Végül is nem muszáj, legfeljebb lehúznak téged a nigériaiak.
4/7 Koplárovics Béci válasza:
És ha belépsz az ebayre, természetesen nem a levélben található linkről (ez nagyon fontos!), akkor is ott van, hogy fizess?
5/7 anonim válasza:
#2 ebaynek nem kell a pénzed, főleg ha csak vásároltál...
szóval ez átverés!
Ki van zárva, hogy hivatalos címről jöjjön.
Amúgy meg küldd tovább ebay supportnak, ha nem hiszel nekünk és kérdezd meg, hogy mi az..
6/7 anonim válasza:
99,99%, hogy átverés. De inkább 100%.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!