Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne "Kirugatni" a...

Hogyan lehetne "Kirugatni" a Postai dolgozót?

Figyelt kérdés

A Postai dolgozót szeretném valahogy Kirugatni, vagy valahogyan felelőssége vontatni!

Az OK: A bizonyos Postai dolgozó több hozzám érkező csomag tartalmából is lopott!

A múltkor én küldtem el csomagot az unokatestvéremnek aki messze lakik tőlem, névnapjára egy márkás cipőt vettem neki a hervisben elküldtem csomagként, erre nem az volt a csomaban mire odaért hanem egy használt felemás Tornacipő! Nem elég hogy van mersze felbontani a csomagokat "belekukucskálni",

Lopott is már a hozzám érkező csomagból, most pedig kicserélte az általam feladott csomag tartalmát! Felháborító!

Nem tudom mit tehetünk? Sajnos semmi bizonyítékunk nincsen rá! Nem kzbesitőről van szó hanem a csomag és levél felvevőről.

(Nem nagy Posta, kis Posta).

Hogyan lehetne bosszút állni? Borzasztó hogy ilyen emberek dolgoznak a Postán! Arról már nem beszélve hogy a leveleinket is állandóan kibontják...

2016. aug. 2. 22:23
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Természetesen többet nem fogok semmit Feladni ezen a Postán. Sajnos a leveleinket továbbra is átolvassa majd, mert azok a lakcímre érkeznek.

Mármint amíg nincs kirúgva, addig szabadon "garázdálkodhat".

2016. aug. 2. 22:59
 12/18 A kérdező kommentje:

ma 22:55 valasz írónak üzenem:

Látod, ezért nem nem tettem vagyis tettünk panaszt, nem láttuk értelmét mivel letagadná :(

2016. aug. 2. 23:03
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Vagy bérelhetsz postafiókot, 3-4 ezer forint a negyedéves díja
2016. aug. 2. 23:07
 14/18 A kérdező kommentje:

Nem csak arról van szó mint írtam, lop, leveleinket kibontja értelem szerűen el is olvassa, stb...

Csak nálam itt telt be a pohár:

Nem elég hogy felbonja a csomagot, de még ki is cseréli a csomag tartalmát!

2016. aug. 2. 23:09
 15/18 anonim ***** válasza:
59%
Igen, ezért írtam először hogy futárszolgálatot használjatok, mert olcsó és gyors. Az így megnyert pénzből kvázi béreljetek egy postafiókot amihez nem fér hozzá (ott a postai dolgozók szortíroznak, kvázi nem kerül ki a kihordóknak a levél) és így el se tudja olvasni azokat. A panaszos fikciót is én írtam, mert sajnos valóban csak a te szavad van az övével szemben. Ettől függetlenül amit javasoltam, az egész könnyen működhet.
2016. aug. 2. 23:14
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
Ha felbontva kézbesíti a lveled automatikusan panaszt kell temned
2016. aug. 2. 23:45
 17/18 anonim ***** válasza:
0%

[link]

Ha van erre a célra 50-60 ezred, vegyél ilyen jelölőzselét, adj fel csomagban valamit, amit jól be tudsz kenni vele, garantáltan lebuktatható a kíváncsi kis szarka.

2016. aug. 3. 01:26
 18/18 anonim ***** válasza:
41%

Egy rozsdás vasdarabot sem mernék egy postai dolgozóra bízni!

Nálunk még rosszabb a helyzet, rágalmaznak a postai dolgozók.

Illetéktelen pénzfelvételi kísérlettel gyanúsították meg a feleségem az egész falu előtt.

Na meg persze vegyek sorsjegyet...

Annak is megvan a helye, kenyeret sem veszek a cipőboltban.

Csak a futárcégek!

2016. aug. 3. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!