Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne "Kirugatni" a...

Hogyan lehetne "Kirugatni" a Postai dolgozót?

Figyelt kérdés

A Postai dolgozót szeretném valahogy Kirugatni, vagy valahogyan felelőssége vontatni!

Az OK: A bizonyos Postai dolgozó több hozzám érkező csomag tartalmából is lopott!

A múltkor én küldtem el csomagot az unokatestvéremnek aki messze lakik tőlem, névnapjára egy márkás cipőt vettem neki a hervisben elküldtem csomagként, erre nem az volt a csomaban mire odaért hanem egy használt felemás Tornacipő! Nem elég hogy van mersze felbontani a csomagokat "belekukucskálni",

Lopott is már a hozzám érkező csomagból, most pedig kicserélte az általam feladott csomag tartalmát! Felháborító!

Nem tudom mit tehetünk? Sajnos semmi bizonyítékunk nincsen rá! Nem kzbesitőről van szó hanem a csomag és levél felvevőről.

(Nem nagy Posta, kis Posta).

Hogyan lehetne bosszút állni? Borzasztó hogy ilyen emberek dolgoznak a Postán! Arról már nem beszélve hogy a leveleinket is állandóan kibontják...

2016. aug. 2. 22:23
1 2
 1/18 anonim válasza:
43%
Egyrészt ez nem az a kategória, másrészt ballagj be a postára és közöld velük a panaszt. Fogalmam sincs, h hogy hívják egy postán a postások főnökét, de azzal beszélj.
2016. aug. 2. 22:32
 2/18 anonim ***** válasza:
54%
Ajánlott küldeményként kell feladni a csomagot. Sajnos itt tartunk, ez egyáltalán nem egyedi eset.
2016. aug. 2. 22:33
 3/18 A kérdező kommentje:
Csonagként lett feladva megvan a szelvény, még is érkezett a csomag az unokatestvéremnek csak éppen nem az volt benne amit én elküldtem!
2016. aug. 2. 22:35
 4/18 anonim ***** válasza:
64%

Futárszolgálattal küldj csomagot, postára nem is tudom mikor mentem utoljára.

(Garanciát vállalnak a küldeményre, 2-szer gyorsabb és olcsóbb)

Mellesleg nem hittem volna, hogy valaki még ad fel postai küldeményként értékes csomagot. :D

2016. aug. 2. 22:36
 5/18 A kérdező kommentje:
Gondolom azonnal letagadná, így panaszt tenni szerintem nem sok értelme van. Letagadná
2016. aug. 2. 22:36
 6/18 anonim ***** válasza:
76%

Egyrészt nyújts be panaszt az illetékes posta igazgatójánál, szóban vagy írásban, nyugodtan verd ki a balhét, az ő dolga h a melósai körmére nézzen. :) Mi az h nincs bizonyíték? Az is kideríthető, ha vmi hiányzik a csomagból: feladáskor rá van írva, h xxxx gramm a súlya, ha megjött a csomag, a kézbesítő jelenlétében leméred a súlyát, ha stimmel az OK, ha kevesebbet mutat, akkor ő a tanú, h valóban súlyt vesztett a küldemény út közben, tehát hiányzik belőle vmi.

Másik verzió: más postán is fel lehet adni. Vagy a vaterafutar oldalon is pár másik csomagküldéssel foglalkozó cég.

2016. aug. 2. 22:40
 7/18 anonim ***** válasza:
60%
Megvan a Hervisből a számla? Gondolom, azt nem adtad fel a csomaggal.:-) Neked van tanúd rá, mit adtál fel, az unokatesódnak is, hogy mi volt a megérkezett csomagban, egy panaszt megér a dolog.
2016. aug. 2. 22:45
 8/18 Költőnő? ***** válasza:
66%

Egyszerű. Fénykép a csomagról mielőtt feladod. Különös tekintettel a ragasztásnál, stb. Ha felbontanak egy csomagot (márpedig a tartalmat csak így tudja buherálni), annak látható nyoma lesz.

Btw tényleg rossz kategória.

2016. aug. 2. 22:47
 9/18 A kérdező kommentje:

Egy panaszt tényleg megér így.

Legfeljebb röhögve letagadja, és újjal mutogat majd másokra vagy a másik postára ahová érkezett az általam feladott csomag... :(

2016. aug. 2. 22:55
 10/18 anonim ***** válasza:
26%

Jó dolog ez a panaszkodás, csak nem ér semmit. :D

Fordítsuk meg a dolgot, én vagyok Józsi, húgom pedig Rozi.

Feladok egy szépen becsomagolt fadarabot Rozinak postai szolgálattal. Előtte veszek egy tabletet a teszkóban, lefotózgatom a csomagban, stb, majd 3 napon belül visszaviszem az üzletbe. Blokkot vagy valamilyen bizonylatot megtartom, berakom a fadarab mellé (ami kb a tablettel egyező súlyú) és feladom postán.

Rozi persze tudja a csínyt ( ez a szó :D ) és hát bőszenfelháborodik, hogy ott a blokk, meg minden és sak egy fadarab van a csomagban.

Rohanunk a postára, ahol vissza is kapom a tabletem árát, mert nekem fényképes bizonyítékom van hogy beleraktam a csomagba :D

Ez a sztori biliért kiált :D

2016. aug. 2. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!