Hogyan lehetne "Kirugatni" a Postai dolgozót?
A Postai dolgozót szeretném valahogy Kirugatni, vagy valahogyan felelőssége vontatni!
Az OK: A bizonyos Postai dolgozó több hozzám érkező csomag tartalmából is lopott!
A múltkor én küldtem el csomagot az unokatestvéremnek aki messze lakik tőlem, névnapjára egy márkás cipőt vettem neki a hervisben elküldtem csomagként, erre nem az volt a csomaban mire odaért hanem egy használt felemás Tornacipő! Nem elég hogy van mersze felbontani a csomagokat "belekukucskálni",
Lopott is már a hozzám érkező csomagból, most pedig kicserélte az általam feladott csomag tartalmát! Felháborító!
Nem tudom mit tehetünk? Sajnos semmi bizonyítékunk nincsen rá! Nem kzbesitőről van szó hanem a csomag és levél felvevőről.
(Nem nagy Posta, kis Posta).
Hogyan lehetne bosszút állni? Borzasztó hogy ilyen emberek dolgoznak a Postán! Arról már nem beszélve hogy a leveleinket is állandóan kibontják...
Futárszolgálattal küldj csomagot, postára nem is tudom mikor mentem utoljára.
(Garanciát vállalnak a küldeményre, 2-szer gyorsabb és olcsóbb)
Mellesleg nem hittem volna, hogy valaki még ad fel postai küldeményként értékes csomagot. :D
Egyrészt nyújts be panaszt az illetékes posta igazgatójánál, szóban vagy írásban, nyugodtan verd ki a balhét, az ő dolga h a melósai körmére nézzen. :) Mi az h nincs bizonyíték? Az is kideríthető, ha vmi hiányzik a csomagból: feladáskor rá van írva, h xxxx gramm a súlya, ha megjött a csomag, a kézbesítő jelenlétében leméred a súlyát, ha stimmel az OK, ha kevesebbet mutat, akkor ő a tanú, h valóban súlyt vesztett a küldemény út közben, tehát hiányzik belőle vmi.
Másik verzió: más postán is fel lehet adni. Vagy a vaterafutar oldalon is pár másik csomagküldéssel foglalkozó cég.
Egyszerű. Fénykép a csomagról mielőtt feladod. Különös tekintettel a ragasztásnál, stb. Ha felbontanak egy csomagot (márpedig a tartalmat csak így tudja buherálni), annak látható nyoma lesz.
Btw tényleg rossz kategória.
Egy panaszt tényleg megér így.
Legfeljebb röhögve letagadja, és újjal mutogat majd másokra vagy a másik postára ahová érkezett az általam feladott csomag... :(
Jó dolog ez a panaszkodás, csak nem ér semmit. :D
Fordítsuk meg a dolgot, én vagyok Józsi, húgom pedig Rozi.
Feladok egy szépen becsomagolt fadarabot Rozinak postai szolgálattal. Előtte veszek egy tabletet a teszkóban, lefotózgatom a csomagban, stb, majd 3 napon belül visszaviszem az üzletbe. Blokkot vagy valamilyen bizonylatot megtartom, berakom a fadarab mellé (ami kb a tablettel egyező súlyú) és feladom postán.
Rozi persze tudja a csínyt ( ez a szó :D ) és hát bőszenfelháborodik, hogy ott a blokk, meg minden és sak egy fadarab van a csomagban.
Rohanunk a postára, ahol vissza is kapom a tabletem árát, mert nekem fényképes bizonyítékom van hogy beleraktam a csomagba :D
Ez a sztori biliért kiált :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!