Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Anyum a netes rendelés ellen...

Anyum a netes rendelés ellen van. Hogy győzzem meg? 13l

Figyelt kérdés

Szóval most itt előre leszögezném,hogy nem véleményekre vagyok kíváncsi,se kioktatásra.Köszönöm.

Szóval egy oldalon láttam leárazva ingyenes kiszállítással és fél év garanciával 24 darabos sminkecsetkészletet 5-6 ezer forint körül.Szeretném megrendelni.(Néha sminkelem magam)Természetesen a zsebpénzemből fizetném.Milyen érveket hozhatnék fel?13l(októberben leszek 14)

2016. aug. 2. 16:07
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
78%
Nekem a testvérem sminkes, akkor sem használna ilyen ecsetkészletet, ha ingyen adnák. Csak kidobod a pénzt.
2016. aug. 2. 17:17
 22/29 anonim ***** válasza:
87%
Láttam már olyan sminkest, aki gagyi ecseteket használt... atól, hogy vki azzal foglalkozik, még nem biztos, hogy tényleg ért is hozzá meg tudja is. Tényleg profi sminkes hozzá nem nyúlna ilyen 5-6e-s ecsetekhez, azt tudnod kell. Kb. a 2-3 ezres avonos sminkeket készítő kozmetikus leányzóknál van ilyesmi. Ha neked az elég, akkor jó ez az ecsetkészlet is.
2016. aug. 2. 17:17
 23/29 anonim ***** válasza:
57%
Emberek nem profi sminked akar lenni, ahhoz hogy magát sminkelje elég lesz. Majd vesz jobbat. Azt nem értem hogy miért nem linkeli be, pedig én mellette vagyok és segítenék. Szerintem kamu.
2016. aug. 2. 17:29
 24/29 anonim ***** válasza:
93%
23-as, arra, meg hogy magát sminkelje, fölösleges 24 ecset. Én egész arcos sminkeket is szoktam készíteni, készíteni highlighterrel, bronzosítóval, és sok mindenre külön ecsetet használok, de arra is bőven elég max. 9 ecset meg egy spooly (szempillaspirál-ecsetfej). Nemhogy 24... Főleg 13 évesen. Fölösleges pénzkidobás. De ugye ő mondta, hogy komolyabban akar foglalkozni vele később... hát ebből én nem arra következtetek, hogy magán akar vele olyan komolyan dolgozni. De arra is tök fölösleges 24.
2016. aug. 2. 17:34
 25/29 anonim ***** válasza:
59%

# 24, te gondolom nem 13 éves vagy. Ha egy ebédre akar elkölteni 5-6 ezret akkor arra fog. Hadd költse már a saját pénzét amire akarja. Neki most ez fontos. Vicc az egész hogy egy 5-6ezer forintos dolgon megy a vita. Én is tudom, hogy nem minőségi ez az ecsetkészlet. Egy rúzsom kerül ennyibe, amiből van min 30db. De ha neki ez fontos és most erre vágyik akkor hadd vegye meg. Egy 13 éves fejével gondolkozz.

Mondta hogy nem kér kioktatást. Ötleteket kért arra hogyan győzhetné meg. Ha nem tudsz adni akkor ne válaszolj. Ha hülyeség akkor majd tanul belőle. Később ennél sokkal több pénz fog elmenni butaságra.

2016. aug. 2. 17:56
 26/29 A kérdező kommentje:

Jó örüljön mindenki belinkelem,ezen ne múljon. [link]

Amúgy nem ismertek.Ha valamit el akarok érni,akkor el is érem.Három évesen megtanultam hímezni,hét évesen ment a gyöngyszövés bonyolult mintákkal,kilenc éves korom körül elkezdtem néha hobbikén körmöt festeni pár hónap mulva annyira jól ment,hogy egy csomóan hozzám jönnek ha valami különlegeset szeretnének egy ünnepségre pl.Sőt a félévi tesi jóindulattal kettest kijavítotam ötösre.Csak azért mindezt mert a fejembe vettem....

2016. aug. 2. 21:12
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Azta, micsoda önéletrajz.
2016. aug. 2. 23:43
 28/29 anonim ***** válasza:
87%

Szar ecsettel nem fogsz tudni megtanulni semmit. Autót sem tanulsz meg vezetni, ha nincs benzin a tankban.

[link]

Pl. ennél is többen leírják, hogy akármivel kezded, csak pénzkidobás, mert ennél fogsz kikötni.

2016. aug. 2. 23:47
 29/29 anonim ***** válasza:
10%
Na végre belinkelted! Szóval ez egy majdnem profi készlet, szerintem mutasd meg anyudnak milyen jol néz ki és benne lesz.
2016. aug. 3. 07:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!