Anyum a netes rendelés ellen van. Hogy győzzem meg? 13l
Szóval most itt előre leszögezném,hogy nem véleményekre vagyok kíváncsi,se kioktatásra.Köszönöm.
Szóval egy oldalon láttam leárazva ingyenes kiszállítással és fél év garanciával 24 darabos sminkecsetkészletet 5-6 ezer forint körül.Szeretném megrendelni.(Néha sminkelem magam)Természetesen a zsebpénzemből fizetném.Milyen érveket hozhatnék fel?13l(októberben leszek 14)
# 24, te gondolom nem 13 éves vagy. Ha egy ebédre akar elkölteni 5-6 ezret akkor arra fog. Hadd költse már a saját pénzét amire akarja. Neki most ez fontos. Vicc az egész hogy egy 5-6ezer forintos dolgon megy a vita. Én is tudom, hogy nem minőségi ez az ecsetkészlet. Egy rúzsom kerül ennyibe, amiből van min 30db. De ha neki ez fontos és most erre vágyik akkor hadd vegye meg. Egy 13 éves fejével gondolkozz.
Mondta hogy nem kér kioktatást. Ötleteket kért arra hogyan győzhetné meg. Ha nem tudsz adni akkor ne válaszolj. Ha hülyeség akkor majd tanul belőle. Később ennél sokkal több pénz fog elmenni butaságra.
Jó örüljön mindenki belinkelem,ezen ne múljon. [link]
Amúgy nem ismertek.Ha valamit el akarok érni,akkor el is érem.Három évesen megtanultam hímezni,hét évesen ment a gyöngyszövés bonyolult mintákkal,kilenc éves korom körül elkezdtem néha hobbikén körmöt festeni pár hónap mulva annyira jól ment,hogy egy csomóan hozzám jönnek ha valami különlegeset szeretnének egy ünnepségre pl.Sőt a félévi tesi jóindulattal kettest kijavítotam ötösre.Csak azért mindezt mert a fejembe vettem....
Szar ecsettel nem fogsz tudni megtanulni semmit. Autót sem tanulsz meg vezetni, ha nincs benzin a tankban.
Pl. ennél is többen leírják, hogy akármivel kezded, csak pénzkidobás, mert ennél fogsz kikötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!