Anyum a netes rendelés ellen van. Hogy győzzem meg? 13l
Figyelt kérdés
Szóval most itt előre leszögezném,hogy nem véleményekre vagyok kíváncsi,se kioktatásra.Köszönöm.
Szóval egy oldalon láttam leárazva ingyenes kiszállítással és fél év garanciával 24 darabos sminkecsetkészletet 5-6 ezer forint körül.Szeretném megrendelni.(Néha sminkelem magam)Természetesen a zsebpénzemből fizetném.Milyen érveket hozhatnék fel?13l(októberben leszek 14)
13 évesen nincs az az érv ami engem szülőként meggyőzne egy sminkecsetkészlet szükségességéről.
2016. aug. 2. 16:12
2/29 anonim válasza:
Ne haragudj, de tok feleslegesen venned meg. Ugysem hasznalnal csak max 3-4et. Profi sminkesek hasznalnak ennyi fele ecsetet.
2016. aug. 2. 16:13
3/29 anonim válasza:
Melyik oldal? Ha utánvétellel is lehet fizetni, akkor mondd neki hogy biztosan megérkezik és nem vernek át. Vagy olvassa el az impresszumot. Én sokszor rendeltem már és sosem volt semmi baj, mindig megérkezett és olyan volt amit vártam. (Ruhát nem rendeltem még). Vagy mondd hogy olvasson utána az internetes rendelésnek.
2016. aug. 2. 16:15
4/29 anonim válasza:
Tisztázd anyuddal, hogy a netes rendeléssel vagy a sminkkészlettel van-e gondja.
Ismert terméket (aminek a márkájában bízol, vagy boltban minőségéről meggyőződtél) nyugodtan rendelj neten. Márka nélküli termékek viszont tényleg nézhetnek ki szebben reklámképeken, reklám klippekben, mint amennyire jók vagy használhatóak a valóságban.
2016. aug. 2. 16:19
5/29 A kérdező kommentje:
Egyes nem kértem kioktatást
Kettes én hosszabb távra tervezet,később szerenték profi lenni.
Köszönöm a hármasnak a tippet
2016. aug. 2. 16:19
6/29 A kérdező kommentje:
Négyes,csak pozitív értékelés volt,szóval biztos nem szörnyű.Amúgy a rendelés ellen van
2016. aug. 2. 16:21
7/29 anonim válasza:
Utánvéttel rendeld, és bontsátok ki a csomagot, ellenőrizzétek le, mielőtt aláírjátok és kifizetitek. Mondd meg anyudnak, hogy kettőtöknek is elég hosszú évekig ennyi ecset, esetleg, hogy pár darabot eladsz a barátnőidnek belőle, és így az ára nagy része visszajön.
2016. aug. 2. 16:21
8/29 anonim válasza:
Kizárt hogy erről meg tudod győzni, hiszen hülyeség ilyet venned. Mellesleg rendelni sokkal olcsóbban is lehet készletet ebayről pl. Max azt emlegesd, hátha belemegy ha csak mondjuk 900 ft, nem többezer.
2016. aug. 2. 16:23
9/29 anonim válasza:
Már nem azért de a saját pénze és ha ez a vágya én biztos nem korlátoznám semmivel.De ha érvelned kell még is, mondd, hogy ilyet sehol sem találtál még és ritkán van ilyen akció vagy stb, és hát költséges érte menni és talán még hogy van visszafizetési akció ha nem vagy megelégedve.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!