Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Anyum a netes rendelés ellen...

Anyum a netes rendelés ellen van. Hogy győzzem meg? 13l

Figyelt kérdés

Szóval most itt előre leszögezném,hogy nem véleményekre vagyok kíváncsi,se kioktatásra.Köszönöm.

Szóval egy oldalon láttam leárazva ingyenes kiszállítással és fél év garanciával 24 darabos sminkecsetkészletet 5-6 ezer forint körül.Szeretném megrendelni.(Néha sminkelem magam)Természetesen a zsebpénzemből fizetném.Milyen érveket hozhatnék fel?13l(októberben leszek 14)

2016. aug. 2. 16:07
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
78%
Az 5-6 ezer Ft-os sminkecsetkészlet az esetek 90%-ában olyan is... azzal nem tanulsz semmit, ami a profi sminkeléshez kellene. valszeg vmi ebayes kínai, amit pluszhaszonnal kínál egy magyar oldal. Valszeg ki is röhögnek, ha azzal viszed vissza, hogy nem elég tömött az ecset, szóval garancia kb. akkor érvényes, ha hullik (de azt is nehezen bizonyítsni), vagy ha szar a nyél ragasztása. Akkor már, ha tényleg ki akarod próbálni, inkább ebayről rendeld meg, ugyanazt megtalálod jóval kevesebbért is. Sőt az ebayes kínai eladók még jobban féltik a jóhírüket, és ha rossz, visszaadják a pénzed, jóval gyakrabban. És az ebayen ugye Paypallel megy a fizetés, a Paypal és az ebay biztosítja azt is, hogyha nem jön meg a csomag, kártalanítva legyél, nem adsz meg bankkártya-adatokat sem. Ez amúgy akkor sem egy hátrány, ha tényleg minőségi márkás ecseteket veszel.
2016. aug. 2. 16:33
 12/29 anonim válasza:
76%
Netes rendelés esetében 8 napig lehetőséged van elállni az üzlettől, azaz ha nem tetszik és nem használtad, visszaküldheted és visszaadják a pénzt (bár ilyenkor a visszaküldés költsége téged terhel). Ezt is felhozhatod érvként. Ha pedig utánvéttel fizetitek, akkor nincs meg annak a rizikója, hogy elveszik a pénz és nem kapod meg a terméket, mivel kb ugyanúgy kifizeted, mint a boltnak, csak itt a postásnak/futárnak adod át a pénzt.
2016. aug. 2. 16:44
 13/29 anonim ***** válasza:
44%

Direkt írta hogy nem kér kioktatást.

4-es voltam.

Mondd el neki amit tanácsoltam, ha nem válik be az ecset akkor tanultál belőle. 5-6ezer forint nem nagy összeg akkr sem ha bebuknád.

Belineled nekem, kérlek? Értek a sminkcuccokhoz, rákeresek.

2016. aug. 2. 16:46
 14/29 anonim ***** válasza:
33%
Minek neked? Tojáshéj a popsidon.
2016. aug. 2. 16:49
 15/29 anonim válasza:
74%
Egy évvel vagyok nálad idősebb és az én szüleim sem engedik, habár amennyi történetet hallok nem is akarok netről vásárolni. Mellesleg minek neked 5-6 forintos sminkecsetkészlet arra h néha sminkeld magad? Boltban is van.
2016. aug. 2. 16:51
 16/29 anonim ***** válasza:
82%
Itt nem a netes rendeléssel van a baj, hanem hogy az ilyen ecsetek szarok. Egy normális ecset DARABJA kerül ennyibe.
2016. aug. 2. 16:57
 17/29 A kérdező kommentje:

Akik normálisan válaszoltak\válaszolnak azoknak köszönöm.

Akik kioktatnak finoman szólva távozzanak a melegebb éghajlatra

2016. aug. 2. 16:59
 18/29 anonim ***** válasza:
87%

13-as, amit az ecsetek többségéről írtam, az nem kioktatás volt, hanem tanács. És azért 5-6e Ft egy átlag családnak, átlag zsebpénzhez nem két fillér. Csak attól akarjuk megóvni, hogy ezzel akarja megalapozni a "profibb karriert", amikor a legtöbb ecset ezekben a szettekben csak külsőre néz úgy ki, mint egy minőségi, gyakran még rendeltetésszerűen sem lehet őket használni. Még gyakorlásra sem jók. Vagyis néha lehet jót kifogni, de az elég lutri, sima netes képből gyakorlott szem sem látja azonnal, csak a nagyon gagyi sprőd fekete sz.rról. Csak nem akarja senki, hogy 6e Ft-ot kidobjon az ablakon nemhogy olyasmire, amit nem tud használni... annál rosszabb az, amikor azt hiszi, tudja, de silány munkát végez vele. Hétköznapi magánhasználatra egy-két ecsetje ezeknek a szetteknek elmegy (tudom, én is használom őket.. volt ecset, amit saját magam hétköznapi sminkelésére is ki kellett dobnom, pedig nem a leggányabb volt), profi munkára felejtős.

Ha már alapozás profi munkához, inkább egyesével gyűjtse össze az alapdarabokat minőségi helyről, vagy fizessen ki egy (garantáltan eredeti, nem ebay/aliexpress-es) Sigma ecsetkészletet. Vagy kérje azt karácsonyra.

2016. aug. 2. 17:04
 19/29 anonim ***** válasza:
70%

Ezek valami nagyon sz@r ecsetek lehetnek.

Az ilyen atveros oldalak azert irjak ki hogy az eredeti ara a termeknek 10x annyi es aztan oriasi diszkontot adnak belole hogy siman at tudjanak verni teged. Mert te elhiszed hogy itt diszkontrol van szo.

Most gondolod magadban: milyen hulye ez a muki :-D

De: ki olyan hulye kereskedo hogy egy jo termeket learazzon tobbszorosen es potom aron eladja ha sokkal tobbet er?

2016. aug. 2. 17:04
 20/29 A kérdező kommentje:
Nagynéném is pont ilyen ecsetkészletet használ.És azért ő ért az ilyesmikhez valamennyire....Viszont ennyi.Nem szólok hozzá többet a kérdéshez,csak hogy anyu belement e vahy sem.
2016. aug. 2. 17:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!