Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha webshopból rendeltem egy...

Ha webshopból rendeltem egy terméket, de a mérete nem a hirdetésben szereplő, akkor miként forduljak a fogyasztóvédelem felé?

Figyelt kérdés

Az árut kifizettem, megkaptam. Fényképezzem le a webshop oldalt a termékkel, az árut meg vigyem be?

Vagy bemegyek az áruval, és bemondom a webshop címét?

2016. júl. 26. 22:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném, hogy trollkodik, valóban nevetséges dolog egyből a fogyasztóvédelemhez rohanni.
2016. júl. 27. 16:24
 12/17 anonim ***** válasza:
21%

Első körben egy webshop felé irányuló panasszal kezdenék én is.

A trollkodást arra írtam, hogy emiatt valakit undorító embernek nevezni, ilyen drámai, nagy szavakat használni, ez nem normális.

Gondolj bele, ültök egy padon a haveroddal, azt mondja, nem azt kapta, amit rendelt, hogy jelezze ezt a hivatalos szerv felé?

Te mit teszel? Gusztustalan módon undorító embernek nevezed őt, vagy normális hangnemben elmondod, hogy nyugi, először tegyen panaszt, ha nem jár sikerrel, akkor mehet a fogyvédhez?

Nincs joga senkinek egy ilyen kis kérdés miatt undorító embernek nevezni a másikat.

2016. júl. 27. 17:21
 13/17 anonim ***** válasza:
92%
Rögtön fogyasztóvédelemmel fenyegetőzni az undorító, de meg se lep, hogy eddig terjed a tudomány sokaknak :D
2016. júl. 27. 18:51
 14/17 A kérdező kommentje:

Érdekes a hozzáállás!

A 65%-os normális választ adott - lepontozták!

A többi engem támad egy kérdés miatt.

A többit kérdezném: akkor ezek szerint titeket nem zavar egy kicsit sem, hogy a vásárláskor átvernek?

Sőt még az az undorító, akit ez zavar?

Na ne.....

2016. júl. 27. 19:29
 15/17 anonim ***** válasza:
71%
Használd már az agyad ember. Képzeld el, te vétesz egy hibát és rögtön pereskedni akarnának vagy a főnöködnél besározni, holott minimálisan értelmes kommunikációval meg lehet ezt oldani. Neked hogy esne???
2016. júl. 27. 19:37
 16/17 A kérdező kommentje:

#15 Nem olvastál el minden hozzászólást? Vagy a szövegértelmezés nem megy?

Mint írtam, ők kérdezték, hogy hogyan mértem le, nem elnézést kértek!

Plusz, nem azt írtam, hogy : megyek a fogyasztóvédelemhez, hanem egy kérdést tettem fel!

Óriási különbség!

2016. júl. 27. 19:47
 17/17 anonim ***** válasza:
0%

"miként forduljak a fogyasztóvédelem felé?"

Ebben mi a jóisten a fenyegetőzés?

Ember, beteg vagy, itt nem a kérdezővel van a baj.

Feltett egy egyszerű kérdést, mivel nincs még ilyen tapasztalata, és teljesen normálisan fogadta az olyan választ is, hogy először csak tegyen panaszt.

Nem hőbörgött, csak érdeklődött.

Ebben semmi fenyegetőzés, és semmi undorító nincs.

Ellentétben azzal, amit te itt csinálsz, mert az már szánalmas.

2016. júl. 28. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!