Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Érdemes inkább úgy árulnom a...

Érdemes inkább úgy árulnom a cuccaimat a vaterán hogy mindent jóval áron alul, nevetséges áron hirdetek?

Figyelt kérdés
Rengeteg eladnivalóm cuccom van (mindenfélék és jók és rosszabbak vegyesen) de mostanában egyáltalán nem vesznek semmit pedig egyáltalán nem drágán vannak felrakva, már mindig lejjebb és lejjebb vittem az árakat és hiába. :( Aztán most arra gondoltam hogy mindent felrakok 200 vagy 300 Ft-ért innen indulna a licitálás meg olyan dolgokat is ami 10 ezer Ft-ot is megér amúgy, hátha... Igy jobban vásárolnának, vagy mit csináljak hogy legyen végre eladásom?
2016. júl. 19. 19:16
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Igen, szoktam kapni számlát a vaterától és most is kaptam. Azt ki fogom még fizetni, de szerintem törölni fogom magamat én is.

Én mostanában jöttem rá hogy már nem éri meg csinálni. Régen még megérte amúgy, de mostanában már nem éri meg.

2016. szept. 3. 11:12
 12/12 anonim ***** válasza:

Valamikor régen még a feltöltés ingyenes volt, és ha eladtál egy terméket akkor 5% jutalékot levont a vatera magának. Az még korrekt volt.

De most. Ha nem adod el a terméket akkor is kifizettetik a feltöltési díjat, és ha többször újraindítod akkor többször fizettetik ki.

Ha feltöltesz egy 10 forintos terméket, és újra indítod 5-ször akkor az már 45 forint. És ha még el se adod akkor is ki kell fizetni a vaterának 45 forintot azért, hogy el se adtál egy 10 forint értékű valamit.

Ez már kimeríti a csalás kategóriát szerintem!

2016. szept. 3. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!