Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Érdemes inkább úgy árulnom a...

Érdemes inkább úgy árulnom a cuccaimat a vaterán hogy mindent jóval áron alul, nevetséges áron hirdetek?

Figyelt kérdés
Rengeteg eladnivalóm cuccom van (mindenfélék és jók és rosszabbak vegyesen) de mostanában egyáltalán nem vesznek semmit pedig egyáltalán nem drágán vannak felrakva, már mindig lejjebb és lejjebb vittem az árakat és hiába. :( Aztán most arra gondoltam hogy mindent felrakok 200 vagy 300 Ft-ért innen indulna a licitálás meg olyan dolgokat is ami 10 ezer Ft-ot is megér amúgy, hátha... Igy jobban vásárolnának, vagy mit csináljak hogy legyen végre eladásom?
2016. júl. 19. 19:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Az is előfordulhat, hogy szemetet árulsz.
2016. júl. 19. 19:31
 2/12 A kérdező kommentje:
ez nem igaz
2016. júl. 19. 19:36
 3/12 A kérdező kommentje:
rengeteg márkás ruhám is van és sok új ruhám is.
2016. júl. 19. 19:37
 4/12 anonim ***** válasza:
amióta az olx megszűnt azóta az interneten (vatera, jófogás) lehetetlen bármit is eladni
2016. júl. 19. 20:25
 5/12 A kérdező kommentje:
Akkor most mit csináljak?
2016. júl. 20. 20:15
 6/12 anonim ***** válasza:

A Vatera és a jofogás ugyanaz a szar oldal!

A jófogást csomóan fikázzák a jutubon is.

Startapro-n hirdess vagy fészbukon, de a ruhát feletsd el a használtruha miatt az eladhatatlan.

A műszaki cuccod van akkor meg hardveraprón, vagy gasztroaprón.

A vatera amúgysem volt sosem egy jó oldal, mert 80% ban cégek hirdetnek ott, és mindenért fizetni kell rajta ha eladni akarsz.

2016. aug. 15. 20:05
 7/12 A kérdező kommentje:

Köszi, a startaprót megnézem.

Amúgy most beindult nálam a vatera eladás. Csak nem tudom megéri-e csinálni, mostanában nehezebb.

A jófogás meg szintén rossz. A legjobb az apród volt amikor még volt, az nagyon ment.

2016. aug. 15. 20:24
 8/12 anonim ***** válasza:

Nem ajánlom 200-300 forintos cuccok eladására a vaterát!!!

Még akár te jössz ki mínuszba!!!

Lehúzós, átverős cég, már a termék indítása is pénzbe kerül, aztán ha olyanra állítod be, hogy újra indítsa automatikusan a licitet, akkor minden újra indításnál fizetni kell, természetesen ez a dolog jó apró betűkkel van leírva a több 10 oldalas vatera szabályzatban. Én is meglepődtem amikor 60 terméket feltöltöttem újra indítással, és pár hét múlva 2700 forintos számlát küldött a vatera úgy hogy eladtam KB 4 terméket 1000 forintért. Szóval ha 1000 forint eladott termékre 2700 forintot akarsz fizetni a vaterának, akkor ajánlom a vaterát!!!!!!

Teljesem megéri vaterázni.

Ja és neten olvastam nem egy történetet, hogy pár száz forint tartozásért is végrehajtót küld rád a vatera, és így 300 forintos tartozásból lesz mondjuk 6000 forint. És ezek nem rémtörténetek mert személyes ismerősöm is járt így.

2016. szept. 3. 09:05
 9/12 A kérdező kommentje:

Erősen gondolkozom rajta hogy inkább csak vásárló leszek ott és leszedek mindent, mert szerintem se éri meg már csinálni. :((

Csak nem tudom mi lesz a sok cuccommal. Szükségem lenne pénzre, eladásokra.

2016. szept. 3. 10:04
 10/12 anonim ***** válasza:

Kaptál már számlát a vaterától?

Nehogy meglepődj amikor több számlát kiküldenek mit amennyiért eladtál.

Éppen az előbb olvastam neten, hogy valaki eladott egy 3500 forintos könyvet, és 3750 forintot követel tőle a vatera.

Elég sok dolog úgy van beállítva a vaterán, hogy például a termék kiemelések automatikusan beállítja a vatera, és az eladónak kell kivenni, hogy ne legyen termék kiemelés. Ha nem figyel az ember könnyen előfordulhat, hogy eladsz egy golyóstollat mondjuk 50 forintért, de 300 forint kiemelési díjat követel tőled a vatera.

Én ma töröltem magam teljesen a vateráról. Neten utána olvasgattam, és százával vannak az olyan dolgok neten, hogy kit mivel vert át a vatera, meg 200-300 forintos tartozásokért hány emberrel küldött behajtót.

2016. szept. 3. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!