Erdélyben van olyan, hogy turkáló, nevetséges nem?
Figyelt kérdés
ez olyan használtruha bolt amit felpróbálsz és ha jó akkor megveszed . ilyent még nem láttam :D2016. márc. 16. 20:22
1/12 anonim válasza:
Én sem láttam, de állítólag van.
2/12 anonim válasza:
nem is hallottam még ilyenről
vásárolni is szoktak ott?
komolyan létezik ilyen?
amúgy te melyik bolygóról jöttél?
3/12 anonim válasza:
Ezt most nem értem. Úgy hallottam, hogy Magyarprszágon is van. Ha ennyire "felső tízezer" vagy nem is értem, miért csak Erdélyre futotta a kirándulás. Lehet spóroltak rajtad. Nevetséges, nem?
Tök gáz.
4/12 anonim válasza:
Jó reggelt, Magyarországon is van egy rakás. És nem, egyáltalán nem nevetséges.
5/12 A kérdező kommentje:
bocsánat de én még nem láttam MO-n ilyent , csak az cigányoknál láttam ilyen
2016. márc. 16. 20:39
6/12 anonim válasza:
Szerintem ez vagy kamu kérdés, vagy a humor kategóriába akarta szánni, bár nem mintha olyan hú de "poénos" lenne.
7/12 anonim válasza:
A kulcsszavak alapján tényleg troll, vagy csak értelmi fogyatékos szegény kérdező.
8/12 anonim válasza:
És az angoloknál láttál már ilyent (?) mert én igen . És azt is, hogy a magyarok 2-3 jól meg pakolt szatyorral jönnek ki onnan, hát nem nevetséges ?!!
9/12 anonim válasza:
Én úgy tudtam, hogy csak Magyarországon van ilyen. Erdélyben még sosem láttam.
10/12 anonim válasza:
Magyarországon is van, rengeteg. Alapból a Háda is egy használtruha bolt, gondolom róla csak hallottál. Egyébként én szeretek turizni, pedig még csóró és cigány sem vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!