Érdemes lenne belevágni?
Nem szeretnék belemenni a részletekbe, a lényeg, hogy feleségem 2 évvel ezelőtt elvetélt. Nagyon megviselt minket a lányunk elvesztése, és ha a pszichológus nem is annyira, de azért segített. Most már úgy, ahogy sikerült elfogadnunk, de túllépni még nem teljesen sikerült.
Már egy ideje terveztük, hogy egyik ismerősünk segítségével nyitunk egy kutyasüti boltot, mivel Magyarországon nem olyan elterjedt. Legalább is nem minden városban. Viszont feleségem kezdett szkeptikus lenni, szerinte nem biztos, hogy menne és nem biztos, hogy jót tenne, ha megint csalódás érne minket.
Próbáltam lelket önteni belé, de nem jártam sok sikerrel. Már megbeszéltük, hogy közös erővel próbálunk előrelépni és mivel úgy gondoltam, hogy egy régi álmunk valóraváltása nagy előrelépés lenne, ezért szerintem megérne egy próbát.
Nem tudom, volt-e valaki hasonló helyzetben, csak gondoltam hátha valaki tudna segíteni, hogy kevésbé legyen jelen az úgymond reményvesztettség.
Lehetek őszinte?
Magyarországon egy kutyasüti bolt nagyon nem fog menni. Az emberek többségének akinek kutyájuk van, az örül annak ha arra van pénze, hogy állatorvoshoz elvigye, kutyafodrászhoz. Kaját is igyekszenek a többség venni az elfogadható árban. Kutyasüti meg akárhogy is nézzük nem lesz olcsó mert azért nektek is kell egy kis haszon (ami érthető is)
Az talán menne ha nem lenne sok belőle, hogy olyan állatkereskedés ahol mindenféle tápok, vitaminok, ételek vannak állatoknak (nem csak kutyáknak) mellé kiegészítők, mint játékok, nyakörvek, kis ruhák stb. Itt érdekességképpen árulhattok kutyasütit is. De ugye ilyen üzlet rengeteg van már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!