Érdemes lenne így belevágni egy babába?
19 éves vagyok,párom 22.Fél éve vagyunk együtt,a kapcsolatunk nagyon jó.
Én tanuló vagyok,jövőre végzek az iskolával,szakmát fogok kapni,jelenleg Tescoban dolgozom gyakorlaton.
A párom hivatalos focista,nagyon jó apa lenne belőle,ahogy sokszor elnézem.
Mindketten nagyon szeretnénk már egy babát,annak ellenére,hogy tisztában vagyunk vele,milyen nehézségekkel jár.Anyagiakkal nem lenne probléma,mindent megadnánk a gyermekünknek.
Mi a véleményetek?Kíváncsi vagyok,milyen lehet ez más szemszögéből nézve:)
Fél év után, tanulóként, úgy, hogy jövőre végzel?
Öngyilkosság.
Anyagilag a párod tudna mindent megadni a gyereknek. Addig, amíg szét nem mentek. Hogy fogod felnevelni a gyerekedet tescós vizetésből?
Fél év nem jelent semmit.
"Mindketten nagyon szeretnénk már egy babát"
igen, ez a fontos, ez a természetes
(nem az, hogy bulizgatni, addig, míg ki nem ég a lélek)
Sok boldogságot, legyen sok örömötök a kicsi jövevényben!
nagycsaládos anyuka
6 hónap után nem vállalnám be. Még Ti is ismerkedtek egymással, azt mondják a szakemberek, hogy 3 év alatt ismeri meg a társát az ember, aztán el lehet gondolkodni a babavállaláson. Egy babához nem csak az anyagiak kellenek, a párkapcsolatnak is nagyon stabilnak kell lennie, megterhel még egy tökéletes párkapcsolatot is egy új jövevény.
2 gyermekes anyuka
Nézd, ha biztos vagy benne, hogy anyagiak adottak az már egy nagyon jó alap! Az is, hogy ennyire szeretitek egymást, és h babát is nagyon szeretnétek már!
Viszont, engem egy picit az aggasztana, hogy még csak fél éve vagyok együtt a párommal. Szerintem az igen kevés idő arra, hogy igazán kiismerj valakit.
Én a helyedben még várnék kb 1 évet a babával. Ha akkor is együtt vagytok még, és ugyan ilyen komolyak a szándékaitok, akkor jöhet a baba... :) De ez csak az én véleményem.
Most vagyok 23 éves, és az első babánkat várjuk a férjemmel. 19 éves voltam, mikor összejöttünk, 21 mikor összeköltöztünk, 22 mikor összeházasodtunk.. :)
A férjem most 34 éves.
Egyébként, ha jövőre végzel az isivel, én azt még megvárnám a helyedben... Milyen suliba jársz?
Én pont végeztem az egyetemmel, mikor összeházasodtunk... :)
Én is azt mondom mint az előttem szóló. Hogyha felelősségteljesen el tudjátok látni és az anyagiakban sincs gond akkor csak nyugodtan!:-)
Én is 19 vagyok és a párom 20. Mi is fél éve vagyunk együtt és az én párom is nagyon szeretne már most!babát,de én még nem érzem úgy,hogy el tudnék látni egy csöppséget napi 24órában!:( Ennek ellenére szeretnék fiatalon anya lenni, de én úgy érzem még kell nekem tapasztalat..
Egyébként sok sikert, ha belevágtok!:-)
Fél év nekem is korainak tűnik.. Fél év alatt még nagyon sok dolog nem jön ki a másikból, ami meglephet..
De ha ezzel úgy érzitek, nincs probléma, és amúgy minden tényező adott, akkor hajrá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!