Érdemes így belevágni?
"Tisztában vagyok vele, hogy a nőknek vannak igényeik"
Mindenkinek vannak igényei, kérdés, mit tesz érte, hogy ki is tudja elégíteni azokat.
Kérdező, a megoldás a külön kassza. Zárd el a pénzcsapot, minden menjen felesben. Mehet szoliba, kondizni, vehet 10 pár csizmát nyugodtan, ha megkeresi a rávalót.
Így hamar ki fog bukni, tényleg szeret-e a drága hölgy. Ha elkezd sipákolni, akkor célszerű reptetni...
Általában én is a közös kassza híve vagyok, de most én is azt mondom, hogy jól tetted, hogy külön számlát nyitottál.
A párod:
1. vagy nagyon nem tudja beosztani a pénzt
2. vagy kihasznál téged (vagy tudatosan vagy észre sem veszi, mert el van kényeztetve)
Beszéld át vele a helyzeteteket egyszer határozottan, és láttasd be vele, hogy muszáj változtatnia a hozzáállásán, különben veszélybe sodorja a kapcsolatotokat.
(Nem, egy nőnek sem alapvető igénye 4 pár csizma... - nőként mondom)
Ez a nő fura, a legegyszerűbben fogalmazva.
Mert amit te mondasz azt meg sem hallja, de te aztán figyelj rá. Nekem olyan érzésem lett ez a nő nem igazán szerelemből van veled inkább a pénzedért. Mert ha valaki szeret valakit, akkor érdekli is a véleménye, és mindenben keresi legalább a kompromisszumot. De ő nem, csak azt nézi magának jó legyen.
Ilyen önző nő nem hatna meg, de az a te döntéses. Sok sikert.
Kozos eletcel hianya ill kozos latasmod hianya komoly kapcsolati problemakhoz vezethet.
Ne hazasodjatok ha ebben nem tudtok kozos nevezore jutni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!