Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Forex, devizakereskedés?

Forex, devizakereskedés?

Figyelt kérdés

Egy ideje már gondolkodom rajta, hogy megróbálnám a deviza kereskedelmet de előtte körbe akarom járni alaposan a témát, tudom hogy a próbálkozok kb 90% a el hullik de a maradék 10% csak meg csinálja valahogy és nem hisszem, hogy mindez a szerencsén múlna.

Első sorban szakemberek véleményére lennék kiváncsi.

Érdemes lenne megpróbálni vagy tényleg átverés az egész? és ha érdemes mire/mikre kell nagyon figyelni, hogy nem veszítsem el a tőkém.

2016. jún. 29. 14:46
1 2
 11/13 Lajos23 válasza:

Biztosan mondom, hogy nem érdemes ennyit kockáztatni, ezek csak átverések, amelyeket véleményem szerint le kell zárni.

Próbálja meg a pénzét valami stabilabb dologba fektetni.

Sok szerencsét a befektetésekhez.

2021. okt. 27. 21:19
 12/13 Son1aB4ker válasza:

Szia! Nem hiszem, hogy jó ötlet lenne ilyesmibe befektetni,

jobb, ha kriptopénzbe vagy startupokba fektetsz, mint én, és biztos vagyok benne, hogy nem fogsz csalódni.

2021. okt. 28. 11:19
 13/13 Son1aB4ker válasza:
Szia! Én nem biztos, hogy vélemények alapján kezdenék el kereskedeni vagy megismerni a forex ( [link] ) világot. Javaslok inkább kereskedési appokat vagy forex tréningeket, amelyek az alapoktól bemutatják neked a tunivalókat, ráadásul el fogják mondani azt is, amit a többiek is írtak, hogy kockázatok is lehetnek benne. Azt például nem írtad, hogy milyen jellegű előismereteid vannak. Én már elég régóta forexezem kisebb összegekkel, de előtte sokáig dolgoztam egy bankban, ahol azért tudtam felszedni egy kis információt ilyen-olyan pénzügyi témákban vagy kereskedésekkel kapcsolatban. Szóval inkább tapasztalati utat javasolnék.
2021. nov. 4. 12:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!