Forex, devizakereskedés?
Egy ideje már gondolkodom rajta, hogy megróbálnám a deviza kereskedelmet de előtte körbe akarom járni alaposan a témát, tudom hogy a próbálkozok kb 90% a el hullik de a maradék 10% csak meg csinálja valahogy és nem hisszem, hogy mindez a szerencsén múlna.
Első sorban szakemberek véleményére lennék kiváncsi.
Érdemes lenne megpróbálni vagy tényleg átverés az egész? és ha érdemes mire/mikre kell nagyon figyelni, hogy nem veszítsem el a tőkém.
Nos, én foglalkozom Forex-szel már lassan 3 éve. Jövedelemkiegészítésnek jó, mert kicsi tőke mellett nem fogsz megélni belőle.
Kezdésnek, ha érdekel a tőzsde, akkor olvass utána vagy végezz el egy tanfolyamot. Ahhoz, hogy megismerd a piacot hónapok, sőt évek kellenek.
Az Elemzésközpont honlapján vannak YouTube-os előadások, azokat érdemes meghallgatnod (1,5-2óra).
Gyors meggazdagodás ígéretének ne dőlj be, mindenképp olyan brókert válassz, amelyik nem a pénzlenyúlásra megy.
Ha érdekel a téma, szakmai anyagokkal tudok segíteni.
Üdv!
2-es, volt már valaha valami közöd a tőzsdéhez, devizakereskedelemhez?
Ha igen, akkor magad sem mondtad komolyan ezt a piramis - játékot, ugyanis köze nincs hozzá.
Beteszem a pénzemet és használom, akkor veszek devizát, amikor akarok, akkor veszem ki, amikor akarom és senkit nem kell beszerveznem.
Vagy a piramis játék fogalmát nem ismered vagy a tőzsdét...
tekintve, hogy ciprusi cég, ami nem bank vagy hasonló, kizárt, hogy valós kereskedelem legyen mögötte, illetve fedezetnek sem kell lennie mögötte, innentől pedig piramisjáték.
Bármikor mondhatja, hogy az emberek többsége pluszban áll, akkor csődbe megy és ciprus nagyon jó hely ennek.
Az meg, hogy vannak tanfolyamok :D , akkor már látod a jövőt is
Istenem, mi ciprusi cég? A kérdező semmilyen céget nem említett... Devizával kereskedni meg pl. a KBC Equitasnál is, meg az OTP-nél is lehet, meg még sok más helyen...
Kérdező, van, amikor nyerhetsz vele, lehet, hogy hosszú ideig fogsz is, de vannak olyan pillanatok, amiket nem lehet előre megjósolni. Pl. egy japán atomreaktor robbanás, Brexit, New York-i szept 11, stb.
Sokat kell tanulni... Mire kell figyelni, hogy ne veszítsd el a tőkéd? Hát, erre lehet mondani ezt-azt, kockázatkezelés, stb. , de igazából a tutit senki nem tudja megmondani.
Egy dolog, hogy képezd ki magad, aztán majd kiderül mire mész a tudásoddal.
Egy rossz brókerválasztással eldőlhet a pénzed sorsa, onnantól mindegy hogy kereskedsz. Százas nagyságrendben vannak SCAM cégek.
Nem árt tudni pl. h a ciprusi felügyelő szerv kb. semmit nem ér.
Így történhet meg, hogy nyitottam egy számlát a világcégként működő Limassolban bejegyzett székhelyű cégnél. Néhány panaszt hallva, gondoltam, teszteljük a dolgot, indítottam egy hazahívást. Eredmény semmi. Mivel nem idén volt, elmondhatom, hogy ÉVEK ÓTA csesznek a letétet visszaadni. Megtehetik. Ezt megtették még ötezer másik magyarral is. Akinek volt kereskedése a számlán, azt simán megvádolták bónuszcsalással. A mai napig léteznek, sőt itt is van képviseletük.
Bár az V. ker.-i rendőrség indított nyomozást sikkasztás miatt, tőlük a hozzáállás miatt nem várok eredményt.
Szóval, ha már egész jól tolod, az még egyáltalán nem garancia a sikerre. nagyon meg kell gondolni kivel kezdesz bizniszelni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!