Plus500 mennyire hiteles?
Hitelesítéshez adataimat kell beszkennelni ebből származhat bajom?
Pl ha nagyon rosszul állna a dolgom és mínuszba süllyedtem ezt a mínuszt behajtanák rajtam? Ha nem lépek be mi történik?
A bankszámlámról le vehetnek pénzt?
Mert ez túl szép hogy igaz legyen.. Ha netán jól csinálnám ingyen pénz? Nem szeretném hogy a bankszámlám megkárosítanám ilyennel.
Minden ilyen egyszerű, ugyanakkor mégsem. Blogot indítani vagy youtube videót is könnyű, mégsem gazdagszik meg belőle mindenki.
Ami a kávé részvényt illeti. Az nem részvény, hanem CFD.
Idézet tőled 11-es: "Es mekkora az eselye hogy 5 ezerbol 4 nap alatt valaki 200ezret csinaljon a "kave reszvenyeibol"?
Nyilván kicsi az esélye, mert ahogy látom a kávé CFD-vel 152-szeres tőkeáttétellel lehet kereskedni és az elmúlt négy napban kb. 10-11°-ot erősödött. Így kb 15,2-szeres haszna lehetett rajta bárkinek. De a kérdező 236 596 Ft-nyi megnevezett összege ilyen kezdőtőkével, ekkora emelkedés mellet sem lehetséges.
Magam is nyertem már hasonló emelkedéssel.
70.000 Ft kezdőtőkém volt, 28.000 Ft-ért nyitottam pozíciót 10-szeres tőkeáttétel mellet, 78$-os árfolyamon és 300+$-nál szálltam ki.
Majd ezt az összeget fektettem e japán jenbe, 81-en állt a dollárhoz képest és 112-nél szálltam ki. Itt viszont 100-os tőkeáttételt alkalmaztam.
Szóval nincsenek mesék, csak a valóság., azok nevezik a valóságot mesének, akik számára a valóság rémisztő.
Ha 5000-ből kb 230 ezret csináltál, akkor kérd ki a pénzt (200 ezret)!
Ha megkaptad akkor a többi (maradék 30 ezerből) játsz tovább.
Kérdező!
A tőzsdén nincs veszteség brókeren keresztül, ez egy tévhit, csupán 0 van, de ezért kell mindig kivenni ha gyűlik és ha lenullázódnál később, akkor is bőségesen pluszban vagy. A világ legegyszerűbb, legjobb, leggyorsabb pénzkereseti lehetősége. nem szól másról, mint egymás túllicitálásáról, kicsiként pedig ezeknek a kialakult hullámoknak (trend) felismeréséről és meglovaglásáról.
Sokat olvasom, hogy ez bűnös dolog, mert más emberek vesztesége a te nyereséged, én nem így látom. Ide szegény, szerencsétlen nem jön, csak olyan akinek van szórni való pénze. Itt a magunk fajta nem rossz dolgot tesz, hanem jót, mert a pénzek nagy része hatalmas cégeké és jórészt övék az egész piac, és a mutimilliárdosoké. Robin Hood, azok vagyunk.
Ugyan miért adnám el a testem, lelkem hogy rabszolgaként, fillérekért dolgozzam másnak, aki mosolyogva dörzsöli össze a tenyerét görnyedt hátam fölött. Oda megyek ahol a pénz van, elveszem azoktól akiknél fölösleg van. Majd élem az életem úgy ahogy akarom és ennek sok más ember is a haszonélvezője.
Hát ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!