Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Plus500 valakinek hozott már...

Plus500 valakinek hozott már valódi nyereséget?

Figyelt kérdés
De igazából bármilyen tőkeáttételes megoldással lehet pénzt keresni? Azt tapasztalom, hogy csak bukni lehet max. ha lenne háttérinfóm akkor jönne be...

2016. jan. 13. 19:55
 1/8 anonim ***** válasza:
a tulajdonosainak jó pénzt hozott biztos!
2016. jan. 13. 20:47
 2/8 anonim ***** válasza:
Nagyon nehéz pénzt keresni kereskedéssel, de nem lehetetlen.
2016. jan. 13. 20:57
 3/8 anonim ***** válasza:
52%
A befektetés akarsz és nem spekulálni, felejtsd el a tőkeáttétet. Illetve keress egy olyan befektetési szolgáltatót, akinek rendes banki háttere van.
2016. jan. 13. 21:32
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem igen. Nagy pénzre egyáltalán ne számíts, tehát maximum (első 2-3 évben) havi 20.000 lesz a nyereség.

Én EUR/USD valutatőzsdézni szoktam, valamint úgy indultam, hogy sms-sel visszaigazoltam és kaptam ingyen (akkor évekkel ezelőtt könyvelővel nézettem a hozzá tartozó szerződést) 5.000 kezdőtőkét. Azóta sem tettem bele egy forintot sem, viszont mivel értelemszerűen sosem veszem le az egészet (csak paypal-t szabad megadni, közvetlenül a valós bankszámlaadataidat veszélyes), hanem hagyok bent annyit amivel tudom folytatni.

44/F

2016. jan. 23. 19:44
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

Csak a saját tapasztalatomat írom le:

Beszálltam 20000 ft-tal és elkezdtem „játékból” a legkisebb (2 uncia) téttel kereskedni. Minden szépen is ment, sorra 4-500 ft profittal zártam egy-egy kereskedést, aztán amikor kb. 30000-re feltornásztam az alaptőkémet, kaptam egy emailt, hogy Arany ???mittudoménmi??? lettem.

Mondom: -Király, megy ez!

Csakhogy!!! Ezután már nem engedett a biztonságos 2 unciával kereskedni, hanem a legkisebb mennyiséget 20 unciára korlátozták. Mondanom se kell, hogy ekkora tételhez már nem volt biztonságosan elég a 30000 ft alap, be is buktam az egészet egy kereskedés alatt.

No comment...

2016. febr. 25. 15:28
 6/8 Tazok válasza:

persze hogy lehet :)

én 2 nap alatt 35000 ft-ot kerestem!!

aki mást mond az csak nem ért hozzá!

Fontos hogy fegyelmezd az érzelmeid és használd a demószámlát figyelj meg 4-5 részvényt hogy hogy viselkedik.

Sok sikert! :)

2016. ápr. 27. 21:44
 7/8 anonim válasza:

Utolsó válaszolót csak helyeselni tudom. Igaza van. Fegyelem, türelem, semmi nagyra vágyás, megfigyelés. Ennyi kell. És akkor sikeres leszel:)

Az arany fokozatba lépésnél pedig automatikusan felemelik a tőkeáttétedet. Írsz nekik egy email, hogy nem szeretnél arany fokozatú lenni és vegyék vissza. Fél óra alatt meg is csinálják:)

2017. máj. 4. 10:35
 8/8 anonim ***** válasza:

4. A nyereséged függ a befektetett összegtől is!

Én is "játszottam" így.

Volt, hogy 4 év alatt 10000-et kerestem és kb. 3 millióm volt bent.

DE!!! Olyan is volt, hogy csak 200 ezret raktam be és 3 hónap alatt 50 ezret kerestem!

Ez előre nem igazán megjósolható!

2017. jún. 10. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!