Plus500 valakinek hozott már valódi nyereséget?
Nekem igen. Nagy pénzre egyáltalán ne számíts, tehát maximum (első 2-3 évben) havi 20.000 lesz a nyereség.
Én EUR/USD valutatőzsdézni szoktam, valamint úgy indultam, hogy sms-sel visszaigazoltam és kaptam ingyen (akkor évekkel ezelőtt könyvelővel nézettem a hozzá tartozó szerződést) 5.000 kezdőtőkét. Azóta sem tettem bele egy forintot sem, viszont mivel értelemszerűen sosem veszem le az egészet (csak paypal-t szabad megadni, közvetlenül a valós bankszámlaadataidat veszélyes), hanem hagyok bent annyit amivel tudom folytatni.
44/F
Csak a saját tapasztalatomat írom le:
Beszálltam 20000 ft-tal és elkezdtem „játékból” a legkisebb (2 uncia) téttel kereskedni. Minden szépen is ment, sorra 4-500 ft profittal zártam egy-egy kereskedést, aztán amikor kb. 30000-re feltornásztam az alaptőkémet, kaptam egy emailt, hogy Arany ???mittudoménmi??? lettem.
Mondom: -Király, megy ez!
Csakhogy!!! Ezután már nem engedett a biztonságos 2 unciával kereskedni, hanem a legkisebb mennyiséget 20 unciára korlátozták. Mondanom se kell, hogy ekkora tételhez már nem volt biztonságosan elég a 30000 ft alap, be is buktam az egészet egy kereskedés alatt.
No comment...
persze hogy lehet :)
én 2 nap alatt 35000 ft-ot kerestem!!
aki mást mond az csak nem ért hozzá!
Fontos hogy fegyelmezd az érzelmeid és használd a demószámlát figyelj meg 4-5 részvényt hogy hogy viselkedik.
Sok sikert! :)
Utolsó válaszolót csak helyeselni tudom. Igaza van. Fegyelem, türelem, semmi nagyra vágyás, megfigyelés. Ennyi kell. És akkor sikeres leszel:)
Az arany fokozatba lépésnél pedig automatikusan felemelik a tőkeáttétedet. Írsz nekik egy email, hogy nem szeretnél arany fokozatú lenni és vegyék vissza. Fél óra alatt meg is csinálják:)
4. A nyereséged függ a befektetett összegtől is!
Én is "játszottam" így.
Volt, hogy 4 év alatt 10000-et kerestem és kb. 3 millióm volt bent.
DE!!! Olyan is volt, hogy csak 200 ezret raktam be és 3 hónap alatt 50 ezret kerestem!
Ez előre nem igazán megjósolható!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!