A plus500 nevű bróker megbízható?
Én nem bíznám rájuk a pénzem. Manipulálnak.
Tehát óvatosan.
A Plus500 nem bróker, hanem egy ciprusi székhelyű vállalat. Az oldalon ott van, hogy :
"Figyelem: a CFD-ügylet tőkeáttételes pénzügyi termék, és előfordulhat, hogy Ön az elhelyezett letétet teljes egészében elveszíti."
Számla feltöltése min. 20.000 ft-al hitelkártya, PayPal vagy átutalás segítségével.
Mennyire megbízható? A Budacash, a Quaestor is megbízható volt... egy darabig...
Ha mindenáron ott szeretnél kereskedni, akkor annyi pénzt tegyél be, amennyit nem sajnálnál, ha VÉGLEG elbuknád.
Amúgy nem tudom, miért nem jó Neked pl. a KBC Equitas, annak legalább van magyar irodája. Egy ciprusi céggel mit kezdesz, ha "lenyúlja" a pénzed??
Csak a saját tapasztalatomat írom le:
Beszálltam 20000 ft-tal és elkezdtem „játékból” a legkisebb (2 uncia) téttel kereskedni. Minden szépen is ment, sorra 4-500 ft profittal zártam egy-egy kereskedést, aztán amikor kb. 30000-re feltornásztam az alaptőkémet, kaptam egy emailt, hogy Arany ???mittudoménmi??? lettem.
Mondom: -Király, megy ez!
Csakhogy!!! Ezután már nem engedett a biztonságos 2 unciával kereskedni, hanem a legkisebb mennyiséget 20 unciára korlátozták. Mondanom se kell, hogy ekkora tételhez már nem volt biztonságosan elég a 30000 ft alap, be is buktam az egészet egy kereskedés alatt.
No comment...
5. Te minden hasonló kérdésre ezt a szövegedet másolod be?
Barom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!